Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Outcast: Pilot

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek

Bay_watch

Davies se nekrotí, Davies napsal čtivou recenzi a na konci vybral číselné hodnocení, které odpovídá jeho náladě a pocitům po shlédnutí vybraného díla. To že ty, já, nebo tucet dalších lidí by vybralo jiné číslo není vůbec důležité. Hlavně mě ale nebaví tohle pořád vysvětlovat, opakovalo se to xkrát na MZ, opakovalo se to xkrát tady, fakt už byste to za ty roky mohli pochopit a přestat nás s tím prudit. ;)

19543
Davies se nekrotí, Davies napsal čtivou recenzi a na konci vybral číselné hodnocení, které odpovídá jeho náladě a pocitům po shlédnutí vybraného díla. To že ty, já, nebo tucet dalších lidí by vybralo jiné číslo není vůbec důležité. Hlavně mě ale nebaví tohle pořád vysvětlovat, opakovalo se to xkrát na MZ, opakovalo se to xkrát tady, fakt už byste to za ty roky mohli pochopit a přestat nás s tím prudit. *;)*
Bay_watch
0 0
reagovat

8-9/10

skoda, ze se tak krotis Daviesi, zrovna tenhle pilot si minimalne tu osmicku zaslouzil, a myslim si, ze by to nalakalo k precteni recenze a zkouknuti serialu mnohem vic takovych tech rychloctenaru, co akorat rozkliknou clanek a scrolluji hned dolu k cislu.
piloty serialu by mely hodnocenim spadat trochu jinam nez zbytek. u nich jde hlavne o to, jak dobre predstavi ten zbrusu novej svet, jak dobre te zahackuji, jestli v tobe probudi nejakej entuziasmus a zvidavost pokracovat. pilot Outcastu to podle me zvladl na jednicku. skvele nastinil hlavni linku serialu a hned od zacatku udal ten spravnej ton, kterym se to bude ubirat. uvedl nekolik zajimavejch postav, suprove zahranych btw, a dokazal u nich dostatecne vybudovat osobnosti a spojitosti s hlavnim hrdinou.
ten pilot je tak dobrej, ze me donutil si i sehnat puvodni komiks a precist si prvnich par cisel, a musim teda rict, ze je to teda jeste navic suprove zadaptovany a v nekterych vecech je to jeste lepsi (Patrick Fugit ty postave Kyla fakt dava pro me mnohem lepsi a sympatictejsi vyzneni)
19539
skoda, ze se tak krotis Daviesi, zrovna tenhle pilot si minimalne tu osmicku zaslouzil, a myslim si, ze by to nalakalo k precteni recenze a zkouknuti serialu mnohem vic takovych tech rychloctenaru, co akorat rozkliknou clanek a scrolluji hned dolu k cislu. piloty serialu by mely hodnocenim spadat trochu jinam nez zbytek. u nich jde hlavne o to, jak dobre predstavi ten zbrusu novej svet, jak dobre te zahackuji, jestli v tobe probudi nejakej entuziasmus a zvidavost pokracovat. pilot Outcastu to podle me zvladl na jednicku. skvele nastinil hlavni linku serialu a hned od zacatku udal ten spravnej ton, kterym se to bude ubirat. uvedl nekolik zajimavejch postav, suprove zahranych btw, a dokazal u nich dostatecne vybudovat osobnosti a spojitosti s hlavnim hrdinou. ten pilot je tak dobrej, ze me donutil si i sehnat puvodni komiks a precist si prvnich par cisel, a musim teda rict, ze je to teda jeste navic suprove zadaptovany a v nekterych vecech je to jeste lepsi (Patrick Fugit ty postave Kyla fakt dava pro me mnohem lepsi a sympatictejsi vyzneni)
8-9/10
0 0
reagovat

TyfuZ

Dík za echo, je to nějaký složitý:

"Fox International Studios and Robert Kirkman developed the television show before the comic book was published. Cinemax picked up the US rights for the project after the script was done. The show is produced by Fox International Studios for Cinemax in the US and Fox international channels out side of the US."
19530
Dík za echo, je to nějaký složitý: "Fox International Studios and Robert Kirkman developed the television show before the comic book was published. Cinemax picked up the US rights for the project after the script was done. The show is produced by Fox International Studios for Cinemax in the US and Fox international channels out side of the US."
TyfuZ
0 0
reagovat
Outcast je od Cinemaxu, takže s FOXem nemá nic společného, ne? ;)
19529
Outcast je od Cinemaxu, takže s FOXem nemá nic společného, ne? *;)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se