Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

James Bond indiánem?


ikona
Spooner
brosnanson
Dočká se bývalý agent 007 Pierce Brosnan po letech konečně výrazné role? 

Tak se zdá, že se nám ti agenti s povolením zabíjet začínají přesouvat do bedny. Je to jen pár dní, co se Daniel Craig se svou novinkou Purity usídlil na kabelovce Showtime, a už se nám do televize stěhuje další bývalý agent 007, Pierce Brosnan. U toho je však úkrok k seriálům docela logickou volbou. V kinech už ho v posledních letech moc nepotkáváme, a když do nich zavítá, za moc to většinou nestojí. Další výraznou roli by zkrátka potřeboval jako sůl. A díky kabelovce AMC se jí snad konečně dočká.

Zahraje si totiž hlavní roli v jejich ambiciózní historické novince The Son, která bude podle producentů vyprávět epický příběh krvavého vzestupu a ještě krvavějšího pádu jedné texaské rodinky. Brosnan pak ztvární mocnou hlavu této famílie, jenž byl jako dítě unesen a vychován kmenem Komančů a i v současnosti při uzavírání obchodních slov využívá jejich drsnou výchovu a brutální pohled na svět. Díky svým poloindiánským kořenům a narozením v době vzniku Texasu je pak považován za památku starého dobrého Divokého západu. Prostě na první pohled drsoň, jenž by mohl Brosnanovi sednout. AMC si navíc nezajímavé projekty většinou nevybírá a historickým projektem s nádechem Divokého západu nikdy nepohrdneme. Tak snad se Brosnanovi konečně zadaří.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace