Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Guillermo pátrá po vrahovi příšer


ikona
Spooner
amazoncarnivaltoro
Oblíbený režisér Guillermo del Toro se vrhá do dalšího seriálového projektu. Jak si povede u Amazonu? 

Režisér Guillermo del Toro už možná nemá u fanoušků tak výjimečnou pozici jako před lety a třeba blockbusterem Pacific Rim mnohé fandy spíše zklamal. Pořád ale patří mezi slušné režijní jistoty a jeho další projekty nás budou vždycky zajímat. A s tím dalším se zase po čase podívá na seriálový píseček. A i když se z jeho předchozího televizního kousku The Strain vyklubalo béčko, na které se raději už nekoukáme, jeho chystaná novinka zní hodně zajímavě.

Pro internetový Amazon tak kutí seriál Carnival Row, který chystá podle dlouho odkládaného filmového scénáře od autora Pacific Rimu, Travise Beachama, jenž měl před lety režírovat sám del Toro. Jenže ze snímku nakonec sešlo a projekt se nyní vrací do hry v podobě seriálu. Ten nás zavede do budoucnosti do města Burgue, které však bude připomínat spíše historický Londýn z 18. století, a v němž žijí společně lidi i nadpřirozené bytosti. A žije tu také sériový vrah, jenž vraždí místní víly. Prostě materiál pro Guillerma jak stvořený. Slavný režisér se pak kromě produkce podílí i na scénáři, za kameru si ale podle všeho nejspíš nesedne. Nedivili bychom se však, kdyby tvůrcům kecal do vzhledu nadpřirozených potvor. Uvidíme tedy, co z tohoto slibného mixu vyleze, a zda se dostane na Amazonu přes tradiční fázi pilotů. Já jsem ovšem rozhodně zvědav.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace