Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nicole Kidman míří k jezeru


ikona
Spooner
kidmanlake
Temná kriminálka Top of the Lake se dočká druhé řady. A nabírá hodně zajímavé obsazení. 

Temná detektivka Top of the Lake aka Stíny nad jezerem od BBC sice proplula trošku pod diváckým radarem, i přesto slavila slušný úspěch. Kritici byly z novozélandského pátrání inspektorky Robin Griffin po těhotné dvanáctileté dívce nadšení, Elizabeth Moss z Mad Men si dokonce za tuto roli odnesla Zlatý Glóbus a cestu si k této pecce našli samozřejmě fandové kvalitních kriminálek. I přesto to dlouho vypadalo, že se druhé řady nedočkáme. Až po více než třech letech se však na druhé sérii začalo usilovně pracovat a zdá se, že tentokrát už si tvůrci věří i na slušný divácký hit.

Druhá série totiž začíná lákat čím dál více známějších tváří. Už nějakou dobu je známo, že se k hlavní hrdince Elizabeth Moss přidá i Gwendoline “Brienne“ Christie ze Hry o trůny a nyní seriál vítá už naprostou hvězdnou posilu. Ano, jak už jste asi pochopili z nadpisu, k seriálu se připojuje i samotná Nicole Kidman. A to už je na diváky neprávem přehlíženou kriminálku solidní úlovek. Zatím sice není jasné, koho si bývalá elitní hvězda Hollywoodu zahraje, o žádný malý štěk ale asi logicky nepůjde. A o čem, že druhá série vůbec bude? Hlavní hrdinka se tentokrát přesune do Sydney, kde bude vyšetřovat vraždu neznámé oběti vyplavené na pláži. Nijak objevně to sice nezní, žádná rutina by nás ovšem v tomhle tvůrčím podání a herecké sestavě snad čekat neměla. Nejvyšší čas, abych si konečně doplnil tu první sérii.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace