Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel a další drsná comicsovka


ikona
Spooner
marvelscarlet
Slavné comicsové studio chystá další kousek, v němž teče sakra hodně krve. 

Už jste si asi stačili všimnout, že Marvel to na seriálovém poli rozjíždí ve velkém. Na stanici ABC se sice tamním flákům příliš nedaří, na Netflixu ovšem její daleko temnější a drsnější skvadra v čele s Daredevilem hodně válí. A jak se zdá, comicsovému gigantovi se jeho dospělejší a krvavější kousky vážně zalíbily a už pro nás chystá další řádně brutální podívanou. Tentokrát ovšem nenamíří k prověřenému Netflixu ale do Cinemaxu, domova ukončeného Banshee. A to taky není rozhodně špatná volba.

Právě zde se totiž dočká své adaptace poměrně nový comics od marvelácké divize Icon, Scarlet. Seriál bude vyprávět o drsné mladé ženě Scarlet Rue, která se rozhodne bojovat proti zkorumpované společnosti a vyvolá tak druhou americkou revoluci. Comicsová předloha je pak svým zpracování často přirovnávána k Punisherovi a je známá díky velké míře násilí a pohledu na politiku. Prostě projekt pro Cinemax, domov brutálních a našlapaných pecek, jako dělaný. Novinka se ale ještě nachází v brzké fázi a ještě nebyl ohlášen ani kompletní tvůrčí tým. Zní to však zatraceně lákavě a já osobně vítám každou krvavější comicsárnu, která doplní chystanou sólovku Punishera, všemi deseti.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace