Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Koho uvidíme ve druhé řadě American Crime Story?


ikona
do_Od
american crime storyjohn travoltakatrinaoj simpsonryan murphysarah paulson
Kteří z herců si zopakují účast ve druhé řadě American Crime Story? 

Už delší dobu víme, že druhá série mimořádně povedeného American Crime Story by se měla točit okolo hurikánu Katrina. Ten zasáhl jih Spojených států v srpnu roku 2005 a způsobil zde obrovské, nevyčíslitelné škody. Z ekonomického hlediska šlo pravděpodobně o největší katastrofu způsobenou atlantickým hurikánem vůbec a dopady na americkou společnost byly tou dobou děsivé. Podle tvůrců Ryana Murpyho, Niny Jacobson a Brada Simpsona došlo v případě Katriny hned k několika zločinům naráz a druhá řada by se měla zabývat jak jejich příčinou, tak i jejich důsledky. Podle nich je seriál vyprávěním o momentech, po kterých nic nebylo tak, jako dřív a to se vzhledem k názvu celé série zdá jako docela rozumné řešení, takže za nás v pohodě. Jestli to bude ve výsledku fungovat, to se dozvíme už za rok, nyní se ale pojďme bavit o tom, jak to bude ve druhé sérii s obsazením.

Na rozdíl od takového Temného případu, kde ve druhé sérii nahradili Matthew McConaugheyho a Woodyho Harrolsona noví herci v čele s Colinem Farrelem, Vincem Vaughnem, Rachel McAdams a Taylorem Kitschem, antologie z produkce Ryana Murpyho vybízí herce z předchozích řad k zopakování jejich účasti i v těch dalších, samozřejmě v nových rolích a jako bonus většinou k nepoznání od těch předchozích. Logicky se tedy od začátku spekulovalo, jestli a případně kteří herci z People v O. J. Simpson, by se eventuálně mohli vrátit pro druhou sérii. Jako první svůj zájem veřejně projevil John Travolta, který má s Katrinou své osobní zkušenosti, když jako jeden z prvních vyrazil obětem hurikánu na pomoc. A nyní se k němu přidala i Sarah Paulson, dost možná největší tahounka předchozí série a pravidelná spolupracovnice produkujícího Murpyho. Ta má podle všeho jasný zájem o další spolupráci se stejným tvůrčím týmem, jelikož příběh Katriny pro ní je obří výzvou s velice silnou tématikou, se kterou by se podle jejích slov velmi ráda porvala. O dalších hercích zatím nic nepadlo, ale nejspíš se dá počítat s tím, že pár dalších známých tváří z první řady v pokračování ještě uvidíme. Na Sarah se každopádně osobně těším ve všem, takže velký palec nahoru. A koho byste v pokračování chtěli vidět vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace