Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Koho uvidíme ve druhé řadě American Crime Story?

příspěvky 1 - 10 Napsat příspěvek
Murphy si umí udržet herce pro své projekty, takže jsem velmi zvědaví koho si nakonec přetáhne od AHS, ACS a v neposlední řadě Scream Queens. Tak jako, tak můžeme čekat prvotřídní obsazení. Pevně věřím, že se tam najde rolička pro Davida"Rosse"Schwimmera, který letos zažívá menší comeback.

PS: Kluci není to trochu zbytečné se opět hádat. Je to úplně zbytečné a ať se bude snažit sebe více, tak názor a chování toho druhé nezměníte, pokud on sám nebude chtít.

do_Od: Nevíš o nějaký novinkách o American Gods??
19599
Murphy si umí udržet herce pro své projekty, takže jsem velmi zvědaví koho si nakonec přetáhne od AHS, ACS a v neposlední řadě Scream Queens. Tak jako, tak můžeme čekat prvotřídní obsazení. Pevně věřím, že se tam najde rolička pro Davida"Rosse"Schwimmera, který letos zažívá menší comeback. PS: Kluci není to trochu zbytečné se opět hádat. Je to úplně zbytečné a ať se bude snažit sebe více, tak názor a chování toho druhé nezměníte, pokud on sám nebude chtít. do_Od: Nevíš o nějaký novinkách o American Gods??
0 0
reagovat
jj rozeser tu další diskuzi tím že mne ani nenecháš napsat vlastní názor a pak se zase tvař že ty nic. :)
19598
jj rozeser tu další diskuzi tím že mne ani nenecháš napsat vlastní názor a pak se zase tvař že ty nic. *:)*
0 0
reagovat
I rest my case. ?)
19597
I rest my case. *?)*
0 0
reagovat
Znovu a ty děláš co, když tu s někým nesouhlasíš? Stačí si pročíst diskuze k Warcraftu a Dawn of Justice, tam se chováš upplně přesně co kritizuješ na mne. :D

19596
Znovu a ty děláš co, když tu s někým nesouhlasíš? Stačí si pročíst diskuze k Warcraftu a Dawn of Justice, tam se chováš upplně přesně co kritizuješ na mne. *:D*
0 0
reagovat
Jedna věc je přispívat, jako normální člověk a kompletně jiná otravovat každou druhou diskuzi či diskutujícího, se kterým nesouhlasím. To ty ale hádám asi nikdy nepochopíš, proto máš taky 2x tolik příspěvků jak všichni ostatní a pomalu nikdo se tu s tebou už nechce bavit. Ale hej, keep up the good job. :+
19595
Jedna věc je přispívat, jako normální člověk a kompletně jiná otravovat každou druhou diskuzi či diskutujícího, se kterým nesouhlasím. To ty ale hádám asi nikdy nepochopíš, proto máš taky 2x tolik příspěvků jak všichni ostatní a pomalu nikdo se tu s tebou už nechce bavit. Ale hej, keep up the good job. *:+*
0 0
reagovat
A ty tu v diskuzích jakožto jeden z nejčastěji přispívajících uživatelů děláš co přesně jiného než ventiluješ svůj názor? :)
19594
A ty tu v diskuzích jakožto jeden z nejčastěji přispívajících uživatelů děláš co přesně jiného než ventiluješ svůj názor? *:)*
0 0
reagovat
Zhruba stejně tak zábavné jako znát tvůj názor na kompletně všechno co tady kdo řekne. ;)
19593
Zhruba stejně tak zábavné jako znát tvůj názor na kompletně všechno co tady kdo řekne. *;)*
0 0
reagovat
To zní hrozně zábavně!
19592
To zní hrozně zábavně!
0 0
reagovat

IZFNP

Nevím přesně v jaké formě to bude v seriálu, jestli se dočkáme událostí těsně před hurikánem, během něj a nakonec i po něm, nebo třeba jenom po něm, každopádně radši tenhle příklad (který se tam nějakým způsobem určitě bude rozebírat) hodím do spoiler tagu.

Asi nejznámějším příkladem je Superdome v New Orleans. Ten se historicky používal pokaždé, když na oblast udeřil hurikán, jako poslední útočiště pro lidi prchající před tou zkázou. Tentokrát, napříč varováním, úřady nebyly schopné Superdome dostatečně zásobit a připravit na blížící se pohromu a kvůli tomu tam ty podmínky byly při Katrině naprosto nedostačující. Seriál bude rozebírat tohle plus další selhání, kterých se různí lidé nebo společnosti během katastrofy dopustili a bude to vyprávět očima lidí, kteří tehdy byli nějakým způsobem u toho. S největší pravděpodobností.


Tzn. žádná právničina, nebo jen vzdáleně a spíš vyloženě rescue akce, několik různých pohledů na tu katastrofu apod.
19589
Nevím přesně v jaké formě to bude v seriálu, jestli se dočkáme událostí těsně před hurikánem, během něj a nakonec i po něm, nebo třeba jenom po něm, každopádně radši tenhle příklad (který se tam nějakým způsobem určitě bude rozebírat) hodím do spoiler tagu. [spoiler] Asi nejznámějším příkladem je Superdome v New Orleans. Ten se historicky používal pokaždé, když na oblast udeřil hurikán, jako poslední útočiště pro lidi prchající před tou zkázou. Tentokrát, napříč varováním, úřady nebyly schopné Superdome dostatečně zásobit a připravit na blížící se pohromu a kvůli tomu tam ty podmínky byly při Katrině naprosto nedostačující. Seriál bude rozebírat tohle plus další selhání, kterých se různí lidé nebo společnosti během katastrofy dopustili a bude to vyprávět očima lidí, kteří tehdy byli nějakým způsobem u toho. S největší pravděpodobností.[/spoiler] Tzn. žádná právničina, nebo jen vzdáleně a spíš vyloženě rescue akce, několik různých pohledů na tu katastrofu apod.
IZFNP
0 0
reagovat
Když bude Sarah, jsem všeobecně spokojená, ale klidně by se mohl zase stavit i Cuba Gooding Jr. nebo David Schwimmer. Jen jsem hodně zvědavá na to pojetí, chápu to tak, že právničiny se po druhé nedočkáme, a ten zločin bude pojatý jako všeobecný zločin proti lidstvu? Nebo dojde i na nějaký ten zločin v legálním slova smyslu?
19588
Když bude Sarah, jsem všeobecně spokojená, ale klidně by se mohl zase stavit i Cuba Gooding Jr. nebo David Schwimmer. Jen jsem hodně zvědavá na to pojetí, chápu to tak, že právničiny se po druhé nedočkáme, a ten zločin bude pojatý jako všeobecný zločin proti lidstvu? Nebo dojde i na nějaký ten zločin v legálním slova smyslu?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se