Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

V zajetí MacGyvera


ikona
Spooner
macgyver
Remake seriálové klasiky hlásí velké problémy, a tak si ji natočí hvězdná režijní posila. 

Nový MacGyver s tváří Lucase Tilla se má na obrazovkách CBS objevit už za pár měsíců. Těžko byste ale našli člověka, jenž by se na mladé začátky legendárního seriálové všeuměla opravdu těšil. Nejen, že se všichni bojíme znesvěcení nostalgického kousku, ale navíc jsme viděli pár týdnů staré promo. A to bylo opravdu pekelné a bylo jasné, že tady se asi něco brutálně nepovedlo. A nyní si to uvědomili i na CBS. Už několik týdnů odsud chodily zprávy, že kravaťáci nejsou s pilotem vůbec spokojeni a dožadují se brutálních změn. A na ty také opravdu dojde. Stanice tak nyní hází natočený materiál kompletně do koše a začne hezky od začátku. A s povědomým jménem za kamerou.

Režie úvodního dílu se totiž ujme James Wan, jenž momentálně děsí diváky s peckou V zajetí démonů 2 a každý svůj projekt dokáže proměnit v hit. U nového MacGyvera sloužil už od počátku jako producent a byl to právě on, kdo tento remake pořádně rozhýbal. Až aktuální kritická situace ho ovšem donutila k tomu sednout si i za kameru. A to je jméno, které by k seriálu nějaké diváky přeci jen přivést mohlo. Není to ale jediná změna. Kromě titulního Lucace Tilla a George Eadse z Kriminálky Las Vegas bude totiž seriál kompletně přeobsazen a zřejmě i scénář čeká řadu změn. I přes to se bojím, že ani ruka režijního šikuly MacGyverův návrat nezachrání. Na druhou stranu tu je najednou solidní šance, že aspoň na ten pilot bude za něco stát.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace