Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Novinky ke Star Treku


ikona
do_Od
american godsbryan fullerhannibalstar trek
Co zatím všechno víme o nově chystaném televizním Star Treku? 

Filmový Star Trek už brzy dorazí do kin pod taktovkou rychlého a zběsilého režiséra Justina Lina, ten televizní už pár let spí. Ze spánku ho teprve nyní pomalu ale jistě probouzí workoholik jménem Bryan Fuller (Hannibal a nyní American Gods), který v minulosti dělal na pár epizodách Star Trek: Deep Space Nine a Star Trek: Voyager. Nyní má ale k dispozici mnohem větší moc, dostal klíče rovnou k celému království a podle jeho slov toho také hodlá náležitě využít. A protože na place American Gods už ho není potřeba a denní dohled si od něj přebral na starosti jeho produkující partner Michael Green, může se svému dalšímu projektu začít věnovat naplno. A to znamená i kupu rozhovorů a informací, které nyní poskytuje.

První a asi nejdůležitější info je k počtu epizod. Těch bude třináct. Všechny budou dostupné na streamovací službě All Access, která patří pod CBS, a Fuller jasně naznačil, že místo epizodních zápletek dostaneme jednu ústřední linku, které se celá série bude věnovat. Ano, Star Trek díky umístění na streamovací službu nebude už téměř ničím svazován a Fuller si tak víceméně může s příběhem či postavami dělat co chce. A jeho partnerem ve zločinu pak není nikdo jiný, než Alex Kurtzman, scenárista posledních dvou filmových Star Treků a také velký fanoušek starých sérií. Natáčení začíná za pár týdnů, aktuálně se staví sety a zkoumají lokace, mezitím probíhá dopisování zbylých epizod, s tím že první čtyři už jsou hotové a připravené na natáčení. No a poslední novinkou pak je, že seriál hodlá jít s dobou a nabídne pravidelnou LGBTQ postavu. Zkrátka pro každého něco. S premiérou se každopádně počítá zatím na leden příštího roku a my už se pomalu ale jistě začínáme těšit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace