Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chris Evans odchází z Top Gearu


ikona
Sam.Vimes
chris evanstop gear
Spousta diváků po tom volala už od prvního dílu. Teď se dočkali. 

Velká Británie v posledních dnech zažívá jeden exit za druhým – z Evropské Unie, z fotbalového eura… a teď odchází i Chris Evans z (bývalého?) národního zlata Top Gearu. Už první díl 23. série čísly sledovanosti nijak neoslnil, a to ještě byly posíleny o diváky, kterým stačilo ze zvědavosti vidět jen jeden díl s novým týmem. V dalších týdnech se pak už sledovanost propadala jen hlouběji. Velká část kritiky vůči bez-clarksonovému Top Gearu směřovala právě na nepříliš charismatického ústředního moderátora Chrise Evanse. Navíc neměl prakticky žádnou chemii s Mattem LeBlancem, s nímž se prý v zákulisí ani nemohli vystát. Některé zdroje mluví i o LeBlancově ultimátu, že buď půjde Evans, nebo on.


Nakonec tedy není vůbec překvapivé, že neoblíbený moderátor na twitteru oznámil, že v Top Gearu po jedné řadě končí. Otázkou ale zůstává, co bude s pořadem dál. „Joey“ by snad mohl zůstat a BBC by mu měla najít nějakého charismatičtějšího parťáka. Jistě, všichni se těšíme hlavně na podzimní The Grand Tour od klasického tria Clarkson, Hammond, May, přesto by ale byla škoda, kdyby Top Gear skončil úplně.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace