Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo prožene Flashe?


ikona
Spooner
flash
Jaká známá tvář se objeví ve třetí řadě comicsového rychlíka? 

Populárnímu rychlíkovi Flashovi se v bedně pořád hodně daří. V nabité televizní konkurenci patří mezi ty nejsledovanější a nejoblíbenější comicsovky a i přes pro mě trošku rozpačitý závěr druhé řady si pořád bez problémů udržuje punc výtečné jednohubky, která si na nic nehraje a skvěle pobaví. Fanouškovská očekávání pro další řadu proto nejsou malá a všichni doufají, že na rozdíl od spřízněného Arrowa, Barry Allenovi dech jen tak nedojde. A nutno říct, že tvůrcům se opravdu daří hrát si s diváckými očekáváními. Před pár dny si totiž pro ně připravili celkem slušné castingové překvapení.

Hlavní hereckou posilou třetí řady se totiž stává Tom Felton aka Draco Malfoy z Harryho Pottera. Ano, není to žádná herecká hvězda a jeho kariéra šla po mávání hůlkou v Bradavicích malinko do háje, jako povědomý a pro geeky vděčný ksicht by však měl fungovat více než solidně. Zahraje si pak Juliana Dorna, policistu z Central City, který začne jít tak trochu po krku Barrymu a podezírat ho, že možná není tak úplný dobrák, za kterého ho všichni mají. Je tak tedy dost možné, že časem nebude kopat za zrovna nejkladnější část barikády. Tahle role by pak mohla Feltonovi docela sednout a zajistit mu aspoň menší herecký comeback. Uvidíme, jak to nakonec celé dopadne a zda půjde o další geekovskou trefu do černého.

Vytáhni v hospodě: K třetí sérii Flashe se vrací i režisér Kevin Smith, jenž natočí sedmou epizodu. Zároveň vyjádřil svou chuť natočit nějaký ten díl Arrowa.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace