Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Battlefield míří do bedny


ikona
Spooner
battlefield
Slavná herní série míří na obrazovky. Čeká nás televizní válečná pecka? 

Předpokládám, že mezi čtenáři TVzone je slušné množství herních fandů, takže představování herní série Battlefield by bylo asi trošku zbytečné. Ostatně, slavná střílečka patří mezi ty nejslavnější akční série poslední dekády a společně s konkurenčním Call of Duty patří mezí ty nejpopulárnější kousky žánru. A protože už za pár měsíců se pařani s Battlefieldem podívají do první světové a dojná kráva se mu ždímat, když se o ní nejvíce mluví, začíná se pomalu špitat i o televizním seriálu.

Práce na seriálovém projektu podle herní značky ohlásila televizní sekce studia Paramount, která se dohodla s herním gigantem EA na spolupráci. Novinky se pak ujme zkušený producent Michael Sugar, jenž má na triku například oscarovku Spotlight nebo Soderberghův The Knick. A to je hodně slušná vizitka. Bohužel, práce na seriálu jsou zatím na úplném počátku a nic dalšího se prozatím neví, a nejspíš ještě hodně dlouho nebude. Fandové tak mohou zatím vesele tipovat, zda se vydáme v televizní verzi po vzoru chystané hry do první světové, nebo se přesuneme spíše do současnosti. Čerpat se dá totiž v Battlefieldu opravdu odevšad. Uvidíme tedy, zda z těchto ambiciózních plánů něco bude, nebo projekt nakonec skončí jako většina plánovaných herních adaptací někde pod producentským stolem. Bez pořádného rozpočtu by to asi stejnak nebyla v televizi žádná sláva.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace