Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spock tak trochu jiným hackerem


ikona
Spooner
biopunkquinto
Hvězda Star Treku Zachary Quinto se vrací do bedny v ambiciózním dramatu. 

Sympaťák Zachary Quinto měl před pár lety docela slušně herecky našlápnuto. Coby záporák Sylar v kdysi oblíbených Hrdinech si získal oblibu televizních diváků, aby poté zamířil do posádky hvězdné lodi Enterprise v novém Star Treku. Jenže i když jako Spocka ho všichni žerou, jeho filmová kariéra ustrnula trošku na místě. Není divu, že si vedle hraní v průserech typu Hitman sem tam udělal čas i na prověřenou televizi. A jelikož další nadějné filmové role stále spíše nepřícházejí a ze Star Treku se nemůže žít věčně, vrací se Zachary na seriálové pole definitivně.

Zahraje si tak v chystané televizní novince Biopunk.  V ní budeme sledovat osudy biohackerů, teda takových malých všeumělů a vědců z garáže, kteří by chtěli ve svém oboru zaznamenat podobný úspěch a být stejnou persónou jako Steve Jobs ve světě technologickém. Tito mladí vědátoři by pak rádi přišli s revolučním využitím DNA, které by navždy změnilo náš život. Jenže jak to tak u seriálů bývá, nebudou to mít zrovna jednoduché. Quinto si pak zahraje lídra této skupinky, jenž se nemůže dočkat, až jejich vysněná budoucnost konečně přijde. A nejspíš pro to udělá cokoliv. Zní mi to sice trošku jako bio verze počítačového Halt and Catch Fire a může to dopadnout všelijak, v televizním rybníčku má však Quinto celkem štěstí na role. Musíme tedy doufat, že ho neopustí ani tentokrát.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace