Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Fargo nabírá ženskou posilu


ikona
Spooner
fargo
Kdo si zahraje hlavní ženskou roli v oceňované minisérii po boku Ewana McGregora? 

Už je to nějaký pátek, co jsme se rozloučili s famózní druhou řadou oceňovaného Farga a práce na třetí řadě už jsou samozřejmě v plném proudu. Tvůrce Noah Hawley sice drží podrobný příběh malinko pod pokličkou, i přesto ovšem víme, že se ve třetím příběhu z amerického zapadákova podíváme daleko více současnosti. A především, že hlavní hvězdou třetí série bude Ewan McGregor, jenž se zhostí rovnou dvojrole charakterově zcela odlišných bratrů. Jenže v televizním Fargu se známými jmény a povědomými ksichty zrovna nešetří a všichni napjatě čekali, kdo další se vedle hereckého sympaťáka objeví. A i když další potvrzená tvář se rozhodně nepočítá mezi herecké hvězdy typu loňské Kirsten Dunst či Patricka Wilsona, rozhodně bychom měli zpozornět.

Hlavní ženské role třetí řady se totiž ujme Carrie Coon, kterou známe především jako Noru z obdivovaných Pozůstalých či jako ukecanou ségru Bena Afflecka ze Zmizelé. Ne, žádné hvězdné jméno, ale za to prověřená seriálová tvář, jež si především díky Leftovers získala početnou základnu fandů. A jak všichni víme, z castingového hlediska se uměli tvůrci Farga i u těch nehvězdných ksichtů vždycky trefit do černého. V seriálu se pak zhostí role Glorie Burgle, šéfky policie v Eden Valley a čerstvě rozvedené ráznou matky, která však v moderním světě tak trochu tápe a nechápe fakt, že mají lidé často bližší vztah se svým telefonem než člověkem před ním. Prostě typický fargovský popis, za nějž se ve výsledku může schovat úplně všechno. Něco mi ale říká, že Carrie Coon do tohoto napínavého černohumorného světa zapadne dokonale. Už teď se navíc nemohu dočkat na to, jaké další známé tváře ji budou následovat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace