Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

X-Meni míří do televize, znova


ikona
do_Od
apocalypsebryan singerfoxlegionmatt nixmutantsx men
Bryan Singer produkuje nový X-Menovský seriál, máte zájem? 

Mutantí příchod do televize byl už nějakou dobu nevyhnutelný. Comicsovky jsou teď možná i na vrcholu své popularity, alespoň co se filmů týče a Foxové byli vždycky z nějakého důvodu až ti třetí vzadu, kteří nikdy nedokázali svými filmy tak úplně trefit jackpot. Čert vem, že jejich začátek jejich hlavní ságy dost možná určil jakým směrem se žánr bude ubírat dalších 10-20 let. To už nikoho nezajímá. Teď už jde jenom o to, mít pokud možno co nejvíc sólovek, z nich skládat týmovky a v nich každé dva tři roky představit nové hrdiny a víceméně všechno zrestartovat tak, aby se celý ten kolos nikdy nezastavil. Mezitím už ale žánr stihl expandovat a opět u toho bylo duo DC & Marvel, kteří si pro sebe zabrali značnou část trhu. Televize je ale přece jen o něco volnější. Dynamičtější. Můžete v ní sázet víc na kvalitu, než kvantitu. Hit se může zrodit prakticky z čehokoliv. Šanci dominovat tady má každý. A u Foxů to moc dobře ví.

Mutantů se dočkáme už příští rok v seriálu Legion od kabelovky FX, na kterém aktuálně maká tvůrce Farga. A i když nebudou součástí X-Menovského univerza (přestože půjde o mutanty), na seriál u nás osobně dost sázíme (Dan Stevens!!!). Foxové ale mezitím neponechávají nic náhodě a tak teď zaměstnali tvůrce Burn Notice (v češtině Status: Nežádoucí) Matta Nixe, aby sepsal pilotní díl k zatím nepojmenovanému projektu, který by se měl stát Foxovskou příští vlajkovou lodí na poli comicsových seriálů. Co se příběhu týče, zatím se ví jen to, že dva obyčejní rodiče jednoho dne zjistí, že jejich děti jsou mocní mutanti. Rodina se tak bude muset vydat na útěk před různými státními složkami a dalšími organizacemi, které by malé mutanty chtěli zneužít ve svůj prospěch. Objednávka pilotu (který zní tak trochu jako poslední film Jeffa Nicholse) zároveň většinou znamená i celou první sérii, jinak by stanici hrozila pokuta od studia za nesplnění předem určených podmínek, takže to vypadá, že tentokrát už to všichni myslí vážně. Další důležitou informací pak je, že tímto krokem Foxové efektivně končí práce na projektu Hellfire, na kterém studio pracovalo původně a který zjevně příliš nefungoval. A poslední věc, celý seriál produkčně zaštítí i samozvaná hlava mutantního univerza, Bryan Singer. Jestli je to dobře, nebo ne, to už necháme na vás. Za nás převažuje opatrná zvědavost a do prvních soudů si počkáme, až koho nám tvůrci obsadí do hlavních rolí a jakou atmosféru nabídnout první záběry. Do té doby, #mutantandproud #firstclass #nejlepšífilm.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace