Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Emmy 2016: Které seriály letos nejvíc ohromily?

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

Eleanor

Ja predsa nikoho nekritzujem. Len narazam na tvoj post, kde jasne porovnavas zo subjektivneho pohladu herecke vykony hercov v jednotlivych serialoch a hned vzapati spravis presny opak a zhodis niekoho iba na zaklade nazoru, ktory na neho mas. Ze ta Penny Dreadfull nezaujima beriem, ale kde potom beries tu istotu, ze Eva Green si to nezasluzi, ked nemas na zaklade coho porovnavat? Podotykam, ze som nevidel ani jeden diel a posledne serie Homelandu tiez nie, ale z toho co som videl, tak Claire Danes mozem iba chvalit. Ale o tomto moj post nebol ;)
19842
Ja predsa nikoho nekritzujem. Len narazam na tvoj post, kde jasne porovnavas zo subjektivneho pohladu herecke vykony hercov v jednotlivych serialoch a hned vzapati spravis presny opak a zhodis niekoho iba na zaklade nazoru, ktory na neho mas. Ze ta Penny Dreadfull nezaujima beriem, ale kde potom beries tu istotu, ze Eva Green si to nezasluzi, ked nemas na zaklade coho porovnavat? Podotykam, ze som nevidel ani jeden diel a posledne serie Homelandu tiez nie, ale z toho co som videl, tak Claire Danes mozem iba chvalit. Ale o tomto moj post nebol *;)*
Eleanor
0 0
reagovat

M.a.t.t., Sam.Vimes

M.a.t.t.: Já se nikoho nesnažím "silou mocou" přesvědčovat o názoru, jenom prostě píšu svůj názor jako ostatní. Penny Dreadful mě nezajímá, a jak už jsem psala, je možné, že Eva Green začala hrát líp, pořád ale pochybuju o tom, že by hrála líp, než Claire Danes. Když už mě kritizuješ za to, že jsem to neviděla, kolik jsi toho ty viděl s Claire Danes?

Sam.Vimes: Přesně tak. V GoT je spousta dobrých a pár výborných herců a oni nominují Clarke a Haringtona? Pak je to o ničem. Podobně jako ve většině případů i Oscaři.
19837
M.a.t.t.: Já se nikoho nesnažím "silou mocou" přesvědčovat o názoru, jenom prostě píšu svůj názor jako ostatní. Penny Dreadful mě nezajímá, a jak už jsem psala, je možné, že Eva Green začala hrát líp, pořád ale pochybuju o tom, že by hrála líp, než Claire Danes. Když už mě kritizuješ za to, že jsem to neviděla, kolik jsi toho ty viděl s Claire Danes? Sam.Vimes: Přesně tak. V GoT je spousta dobrých a pár výborných herců a oni nominují Clarke a Haringtona? Pak je to o ničem. Podobně jako ve většině případů i Oscaři.
M.a.t.t., Sam.Vimes
0 0
reagovat
Já mám čím dál tím víc dojem, že Emmy jsou jen takový o trošku lepší MTV Awards. Nominace a ceny pobírají seriály, který jsou oblíbený a jsou hodně vidět. A odpovídají tomu i nominace u GoT, Emilia Clarke, Harington, Dinklage hrají sympatické, výrazné a oblíbené postavy a jsou nominovaní hlavně za to. Že je Dinklage zároveň i dobrý herec je spíš bonus, než podmínka. Smutné.
19836
Já mám čím dál tím víc dojem, že Emmy jsou jen takový o trošku lepší MTV Awards. Nominace a ceny pobírají seriály, který jsou oblíbený a jsou hodně vidět. A odpovídají tomu i nominace u GoT, Emilia Clarke, Harington, Dinklage hrají sympatické, výrazné a oblíbené postavy a jsou nominovaní hlavně za to. Že je Dinklage zároveň i dobrý herec je spíš bonus, než podmínka. Smutné.
0 0
reagovat

Eleanor

Vsetko je subjektivne. Ale ked sa uz tak silou mocou snazis niekoho presviedcat o svojom nazore a kto si to zasluzi a kto nie, tak by si si Penny Dreadful mala pozriet a nie sudit podla toho, kto je lepsi herec/herecka v globale . Len vravim ;)
19833
Vsetko je subjektivne. Ale ked sa uz tak silou mocou snazis niekoho presviedcat o svojom nazore a kto si to zasluzi a kto nie, tak by si si Penny Dreadful mala pozriet a nie sudit podla toho, kto je lepsi herec/herecka v globale . Len vravim *;)*
Eleanor
0 0
reagovat

sirHumphrey a ostatní

Ale no tak! Peter Dinklage je dobrej, jeden z nejlepších v GoT, to je pravda, ale že bych mohla prohlásit, že je jednoznačně nejlepší, tak to ne. Co třeba Charles Dance? Ten nebyl výbornej? Lena Headey v minulé sérii? Mark Addy jako Robert Baratheon? Alfie Allen jako Theon Greyjoy? To, že má Peter Dinklage výhodnou roli plnou hlášek a postavu, které skoro každej fandí, je pro něj taky plus. Letos si ale nominaci nezaslouží, a podle mě ani minulou sérii si ji nezasloužil. Ve čtvrté, když měl Tyrion soud, tak to byla jiná, ale teď ne. Emilia Clarke a Kit Harington jsou nejslabší herci seriálu už od začátku a tím nejslabší myslím, že každej herec ve vedlejší roli je daleko lepší, než oni. To, že Kit Harington se lepší s každou další sériií je asi pravda, ale pořád nedosahuje ani na ty herce ve vedlejších rolích.

Jinak Claire Danes je každej rok nominovaná asi proto, že si to zaslouží. Neviděla jsem Penny Dreadful, ale z toho, co ji znám, Eva Green není lepší herečka, než Claire Danes a nikdy nebyla, takže by v tom seriálu fakt musela předvádět mimořádnej výkon, aby mohla být nominovaná místo Claire.

Night Manager byla celkem slabá minisérie, nominace Hugha Laurieho ale potěšila, protože jsem se na to začala dívat kvůli Tomu Hiddlestonovi, ale Hugh Laurie si minisérii ukradl celkem rychle pro sebe. Nominaci Toma úplně nechápu, ale tam je to asi stejně do počtu, počítám, že vyhraje vždycky skvělý Bryan Cranston.

Jinak nominace seriálů je další kapitola sama pro sebe. Hra o trůny má letos nejtrapnější sérii, kterou jedna skvělá epizoda (Battle of Bastards) prostě nevytrhne. Homeland má letos nejslabší sérii, která byla tak příšerně nudná, že se to místy nedalo vydržet. House of Cards je pořád to stejný dokola, čtvrtou sérii jsem neviděla celou, ale nudila mě od doby, SPOILER co se Claire dala zas dohromady s Uderwoodem a najelo to do stejných koleček. KONEC SPOILERU.

No, pořád by mě zajímala ta War and Peace, proč ji nenominovali.
19831
Ale no tak! Peter Dinklage je dobrej, jeden z nejlepších v GoT, to je pravda, ale že bych mohla prohlásit, že je jednoznačně nejlepší, tak to ne. Co třeba Charles Dance? Ten nebyl výbornej? Lena Headey v minulé sérii? Mark Addy jako Robert Baratheon? Alfie Allen jako Theon Greyjoy? To, že má Peter Dinklage výhodnou roli plnou hlášek a postavu, které skoro každej fandí, je pro něj taky plus. Letos si ale nominaci nezaslouží, a podle mě ani minulou sérii si ji nezasloužil. Ve čtvrté, když měl Tyrion soud, tak to byla jiná, ale teď ne. Emilia Clarke a Kit Harington jsou nejslabší herci seriálu už od začátku a tím nejslabší myslím, že každej herec ve vedlejší roli je daleko lepší, než oni. To, že Kit Harington se lepší s každou další sériií je asi pravda, ale pořád nedosahuje ani na ty herce ve vedlejších rolích. Jinak Claire Danes je každej rok nominovaná asi proto, že si to zaslouží. Neviděla jsem Penny Dreadful, ale z toho, co ji znám, Eva Green není lepší herečka, než Claire Danes a nikdy nebyla, takže by v tom seriálu fakt musela předvádět mimořádnej výkon, aby mohla být nominovaná místo Claire. Night Manager byla celkem slabá minisérie, nominace Hugha Laurieho ale potěšila, protože jsem se na to začala dívat kvůli Tomu Hiddlestonovi, ale Hugh Laurie si minisérii ukradl celkem rychle pro sebe. Nominaci Toma úplně nechápu, ale tam je to asi stejně do počtu, počítám, že vyhraje vždycky skvělý Bryan Cranston. Jinak nominace seriálů je další kapitola sama pro sebe. Hra o trůny má letos nejtrapnější sérii, kterou jedna skvělá epizoda (Battle of Bastards) prostě nevytrhne. Homeland má letos nejslabší sérii, která byla tak příšerně nudná, že se to místy nedalo vydržet. House of Cards je pořád to stejný dokola, čtvrtou sérii jsem neviděla celou, ale nudila mě od doby, SPOILER co se Claire dala zas dohromady s Uderwoodem a najelo to do stejných koleček. KONEC SPOILERU. No, pořád by mě zajímala ta War and Peace, proč ji nenominovali.
sirHumphrey a ostatní
0 0
reagovat

The Joker

Myslím, že herci už by se s přibývajícími sériemi seriálů v nominacích objevovat neměli..platí to třeba příkladně pro tebou zmiňovanou Danes, ale třeba i pro pana herce Spaceyho, zrovna u něj mě přijde, že poslední sérii z té karikatury Underwooda udělal ještě větší karikaturu, a že ji dosti přehrává místy.... Televizní ceny prostě nejde brát vážně a na druhou stranu celý slavní Oscaři se k tomu taky blížej 8)
19814
Myslím, že herci už by se s přibývajícími sériemi seriálů v nominacích objevovat neměli..platí to třeba příkladně pro tebou zmiňovanou Danes, ale třeba i pro pana herce Spaceyho, zrovna u něj mě přijde, že poslední sérii z té karikatury Underwooda udělal ještě větší karikaturu, a že ji dosti přehrává místy.... Televizní ceny prostě nejde brát vážně a na druhou stranu celý slavní Oscaři se k tomu taky blížej *8)*
The Joker
0 0
reagovat
Až do včerejška jsem žil v dojmu, že "Harington" se píše se dvěma R. Při pohledu na příspěvky pode mnou jsem zjevně zdaleka nebyl jediný :D

Jo, Eva Green by si to taky zasloužila.
19811
Až do včerejška jsem žil v dojmu, že "Harington" se píše se dvěma R. Při pohledu na příspěvky pode mnou jsem zjevně zdaleka nebyl jediný *:D* Jo, Eva Green by si to taky zasloužila.
0 0
reagovat
Fallon s Tonight Show jo, ale Conan chybi? To je ostuda teda. Tak doufam, ze teda aspon John Oliver
19810
Fallon s Tonight Show jo, ale Conan chybi? To je ostuda teda. Tak doufam, ze teda aspon John Oliver
0 0
reagovat
A když vidím, že Danes je už popáté nominována a Eva Green pořád nic... Fakt jenom seriály můžou s sebou táhnout silný hype bez ohledu na kvality. Hlavně mít fan základnu a pak jsme v pohodě i v šesté řadě. :o
19809
A když vidím, že Danes je už popáté nominována a Eva Green pořád nic... Fakt jenom seriály můžou s sebou táhnout silný hype bez ohledu na kvality. Hlavně mít fan základnu a pak jsme v pohodě i v šesté řadě. *:o*
0 0
reagovat
To vážně žijeme ve světě, kde jsou lidi jako Harrington nebo Clarke oceňováni za své herecké schopnosti? Uff.
19808
To vážně žijeme ve světě, kde jsou lidi jako Harrington nebo Clarke oceňováni za své herecké schopnosti? Uff.
0 0
reagovat
Myslete si, co chcete, ale podle mě předvedl Kit Harington v šesté sérii asi svůj vůbec nejlepší výkon a tu cenu bych mu upřímně přál. Co se GoT týká, nezlobil bych se, kdyby uspěla i Lena Headey ale ani ta Emilia Clarke nebyla zase tak špatná.
V nominacích my asi nejvíce chybí 11.23.63, ale i The Man in the High Castle a samozřejmě nominace pro Jona Bernthala za roli Punishera, protože to co v ní předvedl, bylo neskutečné. Také mě mrzí absence Galavanta. ;)
19806
Myslete si, co chcete, ale podle mě předvedl Kit Harington v šesté sérii asi svůj vůbec nejlepší výkon a tu cenu bych mu upřímně přál. Co se GoT týká, nezlobil bych se, kdyby uspěla i Lena Headey ale ani ta Emilia Clarke nebyla zase tak špatná. V nominacích my asi nejvíce chybí 11.23.63, ale i The Man in the High Castle a samozřejmě nominace pro Jona Bernthala za roli Punishera, protože to co v ní předvedl, bylo neskutečné. Také mě mrzí absence Galavanta. *;)*
0 0
reagovat
Emmy holt vsázejí více na popularitu, než kvalitu, ale jako fanoušek Hry si samozřejmě nestěžuju:) (ok, Kit a Emilia jsou trochu mimo, ale jestli matka draků vyslala mezi nominující scénu z konce 4. dílu, ani se nedivím;))

Nejvíce to přeji Leně, a duu Bender/Sapochnik..... zaráží mě ignorace Ramina Djawadiho, OITNB a Vinylu(respektivě nenominace Scorseseho za režii pilotu). Jako plus beru zaslouženou nominaci Ru Paula:+:D
19805
Emmy holt vsázejí více na popularitu, než kvalitu, ale jako fanoušek Hry si samozřejmě nestěžuju:) (ok, Kit a Emilia jsou trochu mimo, ale jestli matka draků vyslala mezi nominující scénu z konce 4. dílu, ani se nedivím*;)*) Nejvíce to přeji Leně, a duu Bender/Sapochnik..... zaráží mě ignorace Ramina Djawadiho, OITNB a Vinylu(respektivě nenominace Scorseseho za režii pilotu). Jako plus beru zaslouženou nominaci Ru Paula*:+**:D*
0 0
reagovat
Ale chlapci... ?)
19803
Ale chlapci... *?)*
0 0
reagovat

TonyClifton
14.07.2016 20:19:43
19802
TonyClifton 14.07.2016 20:19:43
0 0
reagovat

TonyClifton

Zase si pleteš dvě různé věci dohromady a blábolíš nesmysly, což mi jen připomíná, jak moc mě tyhle konverzace s tebou baví. ?)
19801
Zase si pleteš dvě různé věci dohromady a blábolíš nesmysly, což mi jen připomíná, jak moc mě tyhle konverzace s tebou baví. *?)*
TonyClifton
0 0
reagovat

do_Od

Jsem hrozně rád, že jako člověk věnující se kritice ji umíš přijímat :+
19800
Jsem hrozně rád, že jako člověk věnující se kritice ji umíš přijímat *:+*
do_Od
0 0
reagovat
tak v tom případě ty nominace fakt nechápu.... Jak tam může nebýt Damian Lewis a Paul Giamatti?

Eleanor Dinklage ale ve Hře o trůny každého naprosto válcuje... Kit Harrington, je podle mě ale naprostý herecký prkno... (ale nesoudím, k šesté sérii jsem se ještě nedostal...), o to víc opravdu nechápu absenci výše zmíněných pánů... zase nějaké zákulisní čachry :-D
19799
tak v tom případě ty nominace fakt nechápu.... Jak tam může nebýt Damian Lewis a Paul Giamatti? [b]Eleanor[/b] Dinklage ale ve Hře o trůny každého naprosto válcuje... Kit Harrington, je podle mě ale naprostý herecký prkno... (ale nesoudím, k šesté sérii jsem se ještě nedostal...), o to víc opravdu nechápu absenci výše zmíněných pánů... zase nějaké zákulisní čachry :-D
0 0
reagovat
fandím better call saul, americans, voigtovi a benu mendelsohnovi ..i když je mi jasné, že takhle -ideálně- to dopadnout nemůže :)
19798
fandím better call saul, americans, voigtovi a benu mendelsohnovi ..i když je mi jasné, že takhle -ideálně- to dopadnout nemůže :)
0 0
reagovat
Potěšil American Crime Story a GoT, zklamala ignorace Daredevila, Pozůstalých, 11.23.63., a dalších kvalitních seriálů.
19797
Potěšil American Crime Story a GoT, zklamala ignorace Daredevila, Pozůstalých, 11.23.63., a dalších kvalitních seriálů.
0 0
reagovat
:+ v porovnání s nominovanými tam s klidem mohli být. Já bych si ji zase vyndal před komentářem k mé osobě, všichni víme jak mě máš rád ale zase to tolik nepřeháněj. ;)
19796
*:+* v porovnání s nominovanými tam s klidem mohli být. Já bych si ji zase vyndal před komentářem k mé osobě, všichni víme jak mě máš rád ale zase to tolik nepřeháněj. *;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se