Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Teasery: Nový Vinnetou


ikona
Spooner
vinnetou
Legendární náčelník Apačů a jeho parťák Old Shatterhand se vrací na obrazovky v ambiciózním remaku! 

Vinnetou je zpátky! A teď nemluvím o klasických letních reprízách hrdinného indiána v českých televizích, kdy se můžeme už po sto padesáté sedmé podívat na hledání Pokladu na Stříbrném jezeře. Už brzy totiž na německé obrazovky dorazí jeho o něco mladší nástupce. Ano, i legenda našeho dětství a jeho bílý bratr se dočkají televizního remaku, jehož se diváci stanice RTL dočkají už tyto Vánoce. Jenže než začnete chamtivé producenty proklínat před zruinováním vašeho dětství, možná byste přeci jen měli malinko zpozornět.

Nová indiánova dobrodružství totiž mají na starosti tvůrci historického Ranhojiče s Benem Kingsleyem, v čele s režisérem Philippem Stölzlem. Mnoho povolanějších tvůrců byste proto na evropském rybníčku asi těžko hledali. Producenti pak přesně vědí, jak na diváka. I když tedy z filmu neuvidíme prakticky nic, sázka na nostalgii a návrat našeho dětského dobrodružství funguje v těchto teaserech víc než solidně. Holt proslulá melodie nestárne ani po letech. Ano, pořád to může dopadnout všelijak a šance zbytečného remaku je pořád zatraceně vysoká. S tímto tvůrčím týmem si ale legendární westernová dvojka menší pozornost přeci jen zaslouží. I když ten Old Shatterhand vypadá malinko divně.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace