Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Blíží se konec Sherlocka?


ikona
Spooner
bbcsherlock
Natáčení čtvrté řady oblíbeného seriálu je v plném proudu. Nebude se ale jednat o sérii poslední? 

Třetí řada britského Sherlocka sice mnohé spíše zklamala a ani letošní rozpačitě přijaté novoroční překvápko v podobě Přízračné nevěsty tyto dojmy příliš nevylepšilo, i přesto je však čtvrtá sezóna fanoušky už napjatě očekávána. Ještě aby ne, když od konce té poslední uplynulo už dva a půl roku. Naštěstí pro ně se čtvrtá série dobrodružství partičky z Baker Street již točí a Benedict Cumberbatch s Martinem Freemanem už pár měsíců vesele lítají po place. Jenže je dost možné, že se takto před kamerou už jen tak nepotkají a my je příští rok uvidíme na obrazovkách naposledy.

Připouští to alespoň jeden z tvůrců seriálu Steven Moffat. Ten sám neví, kolik sezón ještě budeme oblíbenou detektivku v bedně potkávat, zároveň ovšem naznačuje, že by čtvrtá řada mohla být zároveň i tou poslední. „Já osobně bych byl vlastně překvapen, kdyby šlo o poslední sezónu, ale ono to tak klidně může být,“ řekl Moffat v nedávném rozhovoru. Důvod je pak prostý a vlastně stejný, jako v několika posledních letech. Diář obou hereckých hvězd je prostě tak nabitý, že už možná na Sherlocka nebudou mít čas. Obzvláště u Cumberbatche, který má asi díky roli Doctora Strange u Marvelu nabitý diář až do důchodu, je pak situace velmi kritická. Budoucnost seriálu tak údajně závisí na vůli dvou hollywoodských hvězd se k diváckému hitu pořád vracet. A jak to vypadá, oni se pořád vracejí velmi rádi. Obzvláště, když BBC nejspíš udělá všechno proto, aby si své největší seriálové tahouny udržela. Kdo by to také u svého projektu se stále rekordní sledovaností neudělal, že? Tak doufejme, že se tato situace přeci jen nezmění a my budeme moderního Sherlock s Watsonem potkávat i nadále.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace