Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Netflix bere Star Trek!


ikona
do_Od
cbsnetflixstar trek
Jakou exkluzivní dohodu si nově vyjednal Netflix? 

A když ne snů, tak rozhodně roku. Nedávno totiž internetový gigant oznámil spolupráci s americkou stanicí CBS, která by se měla týkat vysílacích práv na jeden z jejich připravovaných projektů. Tím samozřejmě není nic jiného, než chystaný Star Trek, který pro CBS All Access kutí Bryan Fuller. A zatímco informace o obsazení, příběhu nebo třeba jen podnázvu chystané série zatím nikdo prozradit nechce, z distribučního a marketingového pohledu se okolo něj rozhodně zajímavých věcí dost.

Jde totiž o to, že zatímco nový Star Trek bude mít na CBS All Access ("nová" streamovací služba CBS) premiéru v Americe a Kanadě, Netflix vyjednal vysílací práva do dalších 188 zemí světa! Následující týdny navíc budou nové epizody vždy dostupné dvacet čtyři hodin po americké premiéře. Podobná dohoda byla dodnes víceméně bezprecedentní, alespoň co se chystaných seriálů týče, takhle daleko před premiérou, nicméně to jen ukazuje, jak moc za těch pár let mladičká společnost vyrostla a jakou aktuální silou nyní disponuje. Už teď si můžeme být jistí, že tímhle to rozhodně neskončí a krom dalších seriálů, originálních produkcí, nově i vlastních filmů teď můžeme od Netflixu čekat právě i přebírání vysílacích práv pro další a další nové seriály, čímž ten monopol jen poroste. Jo a abych nezapomněl, ještě zpátky ke Star Treku, do konce roku 2016 bude v knihovně Netflixu uvedena kompletní nabídka všech Star Trek seriálů, čítající neuvěřitelných 727 epizod. Mno. Slušný.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace