Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co víme o sedmé řadě Hry o trůny?


ikona
do_Od
hbohra o trůny
Kupa oficiálně potvrzených informací jenom a jenom pro vás. 

Troufnu si budu hádat, že poslední řadu Hry o trůny už máte za sebou. Kdo neviděl, tak to běží rychle napravit (devítková makrorecenze koneckonců mluví za vše), pro vás ostatní tu nyní máme pár konečně již oficiálně potvrzených informací, které by vás v rámci toho čekání na novou řadu mohly aktuálně zajímat.

Začneme tím, o čemž jsme vás víceméně informovali už před několika týdny a to že sedmá řada bude obsahovat už jen pouze sedm epizod. Jo, cílová rovinka je po dlouhých šesti letech konečně v dohledu a tak nemá cenu nic natahovat. A jelikož se v tomhle případě potvrdilo, o čem tvůrci mluvili už asi dva měsíce zpátky, rovnou můžete počítat s tím, že ta poslední, finálová, přinese epizod dokonce jen šest.

Další špatnou zprávou pak je datum, během kterého si sedmá řada odbyde na kabelovce svou premiéru. To se posouvá až na léto 2017 a důvod je přitom docela jednoduchý – dorazila zima a s ní se logicky musí změnit i počasí. Tím pádem se posouvá i natáčení  a potažmo i zbytek celé produkce, kabelovka proto za rok bude trochu míchat svým programem a jsme celkem zvědaví, co nám místo toho nabídne. Zajímavostí na tomhle posunu je i to, že Hra o trůny se tak příští rok nebude moct zahrnout do nominací na ceny Emmy a tím efektivně uvolní docela dost místa ostatním, což by mohlo být vzhledem k letošním nominacím docela i fajn.

No a poslední odstavec jde konečně k představení režisérů pro sedmou řadu. Miguel Sapochnik, génius v pozadí posledních dvou epizod šesté série a bitvy o Hardhome z pětky bohužel kvůli jiné práci vypadl, náhrady za něj se ale zdají být celkem solidní a velký návrat slaví i Alan Taylor, což je rozhodně fajn. Dalšími pak jsou Myrk Mylod (Shameless, Entourage a pár epizod GoT), Jeremy Podeswa (vynikající přestřelková epizoda z druhé série True Detective, režisér několika epizod Boardwalk Empire) a Matt Shakman (nováček, dělal třeba na Dobré manželce, Fargu nebo Mad Menech). Tak snad se tu první půlku finálové „řady a půl“ povede odvyprávět minimálně stejně tak dobře, jak v případě té letošní a my se po prvních trailerech zase budeme mít na co těšit. Tím se asi prozatím z Westerosu loučíme, bylo nám krásně a za rok ahoy!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace