Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Psycho s Rihannou


ikona
do_Od
bates motelpsychorihanna
Koho uvítá poslední řada seriálu Bates Motel? 

Psycho. To je ten jediný film Alfreda Hitchcocka, který jste pravděpodobně viděli a dodnes o tom nemáte ani páru. A nebo se třeba pletu a vy mi to v komentářích pěkně vytmavíte, pointa je, že Psycho zná nejspíš každý. A jeho sequely si zase každý přeje, aby raději neznal. Tehdy byl mistr zkrátka jenom jeden a tomu se představa pokračování nikterak nezamlouvala, parazitovali na nich tedy jiní a podle toho to taky dopadlo. Mezitím už ale uběhla dlouhá doba, původní Psycho je nyní snad ještě uctívanější, než v době svého vzniku a pár let nazpátek si tohle uvědomil i jistý scenárista a producent, Carlton Cuse. Přetočme list, píše se rok 2016 a na Comic-Conu bylo právě oznámeno info k páté a závěrečné řadě úspěšného seriálu Bates Motel.


Víceméně už jsme se dozvěděli o minulosti mladého Normana a jeho mamči Normy Batesových vše, co by nás kdy mohlo zajímat (a prý občas i něco, co jsme možná ani raději vědět nechtěli) a nyní jsme se dostali do té fáze příběhu, kdy Bates Motel potkává události filmového (a knižního) Psycha. A jeho ústřední postavou nebyl zdaleka jen Norman Bates, ale minimálně stejnou mírou i jistá Marion Crane. Pamatujete? Krátké, světlé vlasy, vyděšený pohled... to ale vlastně předbíhám. Fajn, tak já už to nebudu natahovat. Rihanna = Marion Crane. Marion Crane = Rihanna. Přeskočme nyní zvláštní castingovou volbu pro podobně uťáplou a měšťáckou postavu, jakou byla Marion (nebo si to už jen špatně pamatuji?) a přejděme rovnou k tomu, že Rihanna není příliš dobrá herečka. To je fakt, o kterém mě přesvědčila už v Bitevní lodi a je to taky zároveň jediná věc, která mi z toho hloupoučkého filmu utkvěla v hlavě. Je to asi jako kdyby se někdo rozhodl obsadit do svého seriálu Lady Gaga a pak někdo jiný ještě urazil ostatní herce tím, že by ji za danou roli nechal vyhrát nějakou důležitou cenu. Totální nesmysl. Počkat.... aha, tak nic. Když to tedy vezmu kolem a kolem, Rihanna může maximálně tak překvapit, otázkou je, jestli vůbec bude mít koho překvapovat. Jo, kdyby došlo na scénu ve sprše, tak se asi taky nechám přemluvit, jinak ale... kompletní nezájem. Nebo to snad někdo má jinak?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace