Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Novinkové střípky z Comic Conu


ikona
Sam.Vimes
agents of shieldcomic conlegends of tomorrowsupergirlthe big bang theorywalking dead
Přírůstky k obsazení, objednávky dalších sérií, první fotky... 

V posledních dnech se objevila spousta menších novinek, které by si nezasloužily samostatné vydání, ale zase by byla škoda je pominout úplně. Valná většina z nich pochází z Comic Conu v San Diegu, ale ne nutně všechny. Bez dalšího zdržování, tady je máte:


Ve čtvrté řadě Agents of SHIELD se objeví Ghost Rider. Zahraje si ho Gabriel Luna, kterého jsme mohli vidět třeba v druhé řadě True Detective. V komiksech je jezdců víc, volba hispánského herce naznačuje, že nepůjde o Johnnyho Blaze (postava z filmů s Nicolasem Cagem), ale o Robbieho Reyese. Jde o relativně novou postavu a místo motorky řídí auto.

K obsazení se připojí i Lilli Birdsell v roli Lucy, krásné ženy s děsivou schopností.

V druhé řadě Supergirl se objeví i její slavnější bratránek Superman. V první sérii se na něj pořád jen slovně odkazovalo, na začátku té druhé se ale konečně objeví v plné parádě. Zahraje si ho Tyler Hoechlin. A už teď se můžete podívat na první fotku. Autorkou kostýmu je designérka Kiersten Ronning a pod jejím vedením si i tento Superman (po vzoru Henryho Cavilla) obléká spodní prádlo pod kalhoty:


HBO prodloužilo Ballers s Dwaynem Johnsonem pro třetí řadu.

The Last Tycoon dostal od Amazonu po pilotu objednávku i na celou sérii.

Ve Vikinzích si jednu z vedlejších rolí zahraje bývalý wrestler Adam Copeland. Připojí se tak k již dříve oznámenému Jonathanu Rhys Meyersovi.

Drama z období americké revoluce Turn se uzavře čtvrtou sérií.

Australský rockový zpěvák a kytarista Rick Springfield se připojil k 12. sérii Supernatural. Zahraje si vyhaslou rockovou hvězdu, která poslouží jako avatar pro Lucifera. Zkušenosti s herectvím už má, mimo jiné se objevil třeba v pilotu staré Battlestar Galacticy nebo v loňském filmu Nikdy není pozdě (Ricki and the Flash) s Meryl Streep.


V druhé řadě Legends of Tomorrow budou legendy čelit týmu padouchů – Malcolm Merlyn, Damien Darhk, Reverse Flash a Captain Cold. Objeví se i hrdinové Obsidian, Stargirl a Dr. Mid-Nite.

Westernová fantasy Wynonna Earp dostala od SyFy objednávku na druhou sezónu.

K Once Upon a Time se připojí Karen David z Galavanta jako princezna Jasmína, Denis Akdeniz jako Aladin a Oded Fehr jako Jafar

Upíří romance The Vampire Diaries se uzavře osmou řadou.

Jack McBrayer z 30 Rock a Katey Sagal ze Sons of Anarchy se objeví v nové řadě Teorie velkého třesku. Zahrají si bratra a matku Penny.

Khary Payton byl obsazen ve Walking Dead jako král Ezekiel, vůdce další skupiny přeživších. Sedmá řada dorazí na obrazovky 24. října.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace