Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Malkovich králem marihuany


ikona
Spooner
malkovich
Oceňovaný herec vyzkouší opět své štěstí v bedně. Čeká nás další drogová pecka? 
John Malkovich patří už řadu let mezi neselhávající hollywoodské jistoty, v posledních letech však o něm není zase tolik slyšet a on se spíš než filmům nejspíš věnuje svým dalším koníčkům a projektům. Teď mu ovšem přistála na stole televizní nabídka, které evidentně nedokázal říct ne. A tento projekt zní naštěstí o něco zajímavěji než jeho pár let starý pirátský propadák Crossbones, na něhož by asi i sám herec nejraději zapomněl.

 

Jeho druhý seriálový pokus se tak bude jmenovat Humboldt podle úspěšné knihy autorky Emily Brady. Novinka nás zavede do prostředí jedné zvláštní komunity v severní Kalifornii, která čtyřicet let žila a přežívala jen z pěstování a prodávání marihuany. Seriál pak mimo jiné nabídne blízký pohled na to, jak se situace ve zdejší komunitě změnila poté, co se tráva ve Spojených státech začala legalizovat. Malkovich si pak zahraje hlavu této kriminální rodinky, jehož právě tato změna asi příliš nenadchne. A role tamního marihuanového bosse by mu mohla hodně sedět a vzhledem k svému charismatu by jí měl zvládnout bez problémů. Záštita producentů pecek True Detective a Mr. Robot pak dává tušit, že tady by se nám mohl rýsovat slušný dramatický kousek, který je v současnosti nabízen několika kabelovkám. Tak doufejme, že tentokrát budeme mít Malkovich opravdu více štěstí, než se svým pirátským průserem.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace