Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s Temným případem?


ikona
do_Od
hbotrue detective
Co nového naznačil programový šéf HBO o temné kriminálce? 

Programový ředitel HBO se v posledních dnech docela rozpovídal o všech možných tématech a seriálech, které má aktuálně pod sebou a mimo jiné padlo slovo i na Temný případ. Ten po veleúspěšné první řadě, která na pár let vyšvihla herce Matthew McConaugheye na herecký vrchol Hollywoodu, záhy přišel s pokračováním, které zdaleka tak úspěšné nebylo. Kritici ani diváci příliš nejásali a jeho autor Nic Pizzolatto to zjevně nevzal příliš dobře, do dalšího pokračování se mu totiž už nijak zvlášť po takovém přijetí nechtělo. Pro HBO je to ale podle všeho stále mimořádně cenný projekt a jen tak opustit ho nehodlají.

Zatímco Pizzolatto je tedy pod kontratkem s HBO, díky kterému momentálně pracuje hned na několika dalších věcech najednou, třetí série Temného případu je kupodivu stále v plánu. Psát ji ale bude s největší pravděpodobností někdo jiný a Pizzolatto se ujme jen vedlejších produkčních povinností. Důležitým faktorem pak může být mimo jiné i to, že sám McConaughey, jenž ztvárnil postavu Rusta Cohlea, v nedávném rozhovoru přiznal, že mu charakter ze seriálu chybí a rád by se k němu vrátil. Je tedy dost dobře možné, že se třetí série vrátí příběhově na začátek a v Louisianě se rozjede zcela nový případ, který by klidně mohl i dále souviset s tím, co jsme viděli v první řadě. Momentálně tak máme spíš jen samé otázky a bude zajímavé sledovat, kam se budoucnost seriálu bude vyvíjet dál.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace