Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Preacher: co přinese 2. řada?


ikona
Sam.Vimes
preacher
Kdo nový přejde ze stránek kultovního komiksu na obrazovku? 

První řada cynické komiksovky Preacher se před pár dny uzavřela. Někoho bavila, mnohé fanoušky předlohy zklamala… o tom ale podrobněji až v makrorecenzi, kterou pro vás chystáme. Teď se podíváme, co by příští rok mohla nabídnout druhá série, neobejde se to ale bez spoilerů ohledně finále té první. Tak pozor.

Konec první řady vyčistil stůl od prakticky všech vedlejších postav. Výrazněji to zamrzí snad jen u Quincannona, protože s ním šla do háje i celá potenciální dějová linka se Spásou (sedmá kniha Preachera). Zůstává tedy ústřední trojice Jesse – Tulip – Cassidy na cestě za hledáním Boha a Svatý všech zabijáků na jejich stopě. A pak Arseface… někde. Druhá řada tak nabízí dostatek prostoru pro nové (bizarní) vedlejší postavy, jichž předloha nabízí přehršel. A jako první teď přijde na řadu Herr Starr. Muž v bílém obleku je vysoko postaveným agentem tajné vatikánské organizace, která chce Jesseho a Genesis využít pro své vlastní účely a vcelku je nezajímá, co si o tom Jesse myslí. Říct o Herr Starrovi, že jde přes mrtvoly, je ještě poměrně krotký popis. V seriálu se už dokonce na chvíli mihnul, byť si toho všimnul jen málokdo (třetí epizoda, scéna v kině).

Podle jednoho z producentů, Sama Catlina, bychom se v seriálu mohli časem dočkat i Jesseho fanatické babičky a drsňáka Jodyho, kteří mu dělali z dětství peklo. Právě scény a flashbacky z jejich domovského Angelville patří k tomu nejsilnějšímu, co může komiks nabídnout. Tak doufejme, že v druhé sérii už budou Goldberg, Rogen a Catlin využívat potenciál předlohy lépe než doposud.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace