Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Natalie Portman míří na HBO


ikona
Spooner
hboportman
Kabelová jednička ulovila do svých sítí další hollywoodskou hvězdu. V čem ji uvidíme? 

Věhlasné HBO už se sice kromě megaúspěšné Hry o trůny ratingově nedaří tolik, jako kdysi, i přesto si ale udržuje jedno zásadní prvenství. Pořád se jim daří ukecávat do svých projektů ty největší hollywoodské hvězdy. Už druhým rokem tak můžeme ve sportovních Hráčích potkávat The Rocka, na podzim si v očekávaném Westworlu zařádí například Anthony Hopkins s Edem Harrisem, v jejich adaptaci Ostrých předmětů se objeví Amy Adams a v novince Big Little Lies se potká Nicole Kidman s Reese Witherspoon. Prostě slušná řádka hollywoodských hvězd, které jim může zbytek kabelovek pořád jen tiše závidět. A nyní HBO vítá do své stáje další výraznou posilu, Natalii Portman.

Držitelka Oscara za Černou labuť si zahraje hlavní roli v chystané minisérii We Are All Completely Beside Ourselves na motivy oceňované knihy od Karen Joy Fowler. Zde si zahraje hlavní roli vysokoškolské studentky, jejíž život a výchova byla ovlivněna tajemným zmizením její sestry/dvojčete, která se ztratila v jejích pěti letech. Nic moc dalšího se o tomto příběhu, tedy pokud jste nečetli knihu, neví. Podle řady ocenění ale půjde zřejmě o hodně kvalitní materiál, jenž si navíc bere pod producentská křídla tvůrce Homelandu, Gideon Raff. HBO si pak nezajímavé projekty nevybírá a s Portman na palubě už se dá předpokládat, že se pro nás chystá další ambiciózní a hvězdně obsazený projekt. Slavné herečce, jež se v poslední době tolik nedaří, se navíc podobný televizní doping docela hodí. My jsme na její novinku zvědaví už teď.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace