Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Robert De Niro mezi policajty


ikona
Spooner
moorenirorussell
Herecká legenda míří televize! A bere sebou hodně zvučné posily! 

S filmografií Roberta De Nira je to v posledních letech krapet složité. Dvojnásobný držitel Oscara a představitel nespočtu nezapomenutelných postav totiž jakoby ztratil svůj pověstný čuch na role a v poslední dekádě se upisuje kdejaké kravině a zbytečně si ubírá svůj herecký kredit. Jedinou výjimkou, při níž nás vždy přesvědčí o své herecké extratřídě, jsou společné projekty s oceňovaným režisérem Davidem O. Russellem. S tvůrcem oblíbené Terapie láskou, Joy či Špinavého triku, jenž permanentně útočí na Oscary, si hollywoodská legenda zkrátka sedla a režisér s ním evidentně počítá i v budoucnu. Osvědčená dvojka totiž spojí síly v dalším projektu, s nímž tentokrát dorazí dokonce do televize!

Chystají totiž spolu dosud nepojmenovanou dramatickou novinku, v níž se De Niro samozřejmě chopí hlavní role. O čem přesně ale jejich další prácička bude, není moc jasné. Podle všeho by nás ale měla zavést do devadesátých let a mělo by se jednat thriller z policejního prostředí. A to nám v případě De Nira a Russella zatím stačí. Oba si navíc na palubu přizvali hodně zvučnou posilu. V jedné z hlavních rolí se totiž objeví taktéž oscarová Julianne Moore. Tady se nám zkrátka rýsuje luxusně obsazený seriál před i za kamerou. Série je aktuálně nabízena všemožný stanicím i internetovým službám. O tuto sestavu bude ale mezi kravaťáky nejspíš solidní rvačka. Uvidíme, kdo se tohoto nadějného kousku nakonec ujme. My o něm chceme co nejdříve vědět víc!

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace