Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další superhrdina ve spárech Netflixu?


ikona
Spooner
daredevilmarvelnetflixtigerwhite
Internetový gigant a Marvel možná rozšíří své comicsové universum o dalšího hrdinu. Kdo to bude? 
Už jsme to napsali asi tak tisíckrát, ale proč si to ještě jednou nezopakovat že? Televizní spolupráce comicsového Marvelu s Netflixem se prozatím povedla na jedničku. Oblíbený Daredevil dokázal nakopat řiť i většině marveláckým celovečerákům, konečně se jim povedlo správně uchopit prokletého Punishera, a také loňské patálie Jessicy Jones sklidily úspěch. Na sólovky Lukea Cage a Iron Fista jsme také zvědaví a jejich chystaná týmovka The Defenders patří už teď mezi nejočekávanější projekty příštího roku. Jenže ani po chystané sérii tato mega uspěšná spolupráce samozřejmě jen tak neskončí.

 

Kromě pokračování sérií zajetých či blížících se hrdinů z Hell´s Kitchen pak aktuálně Marvel pracuje na čtyřech potenciálních seriálových projektech, které by se mohly vydat ve stopách rudého ďábla a spol. Zatímco jména tří chystaných novinek jsou pořád drženy v tajnosti, jméno čtvrtého superhrdiny už možná ven prosáklo. Teda v tomhle případě spíše superhrdinky. Začíná se totiž šuškat, že svého seriálu by se mohla dočkat u nás respektive neznámá hrdinka White Tiger. V chystané novince se ji pak dočkáme v podobě bývalé FBI agentky Angely Del Toro, jež šla svého času po krku Daredevilovi. Jako neteř originálního White Tigera však zdědí vzácné amulety, které jí dají nadlidské schopnosti. I když pak v comicsech často spojovala síly s Daredevilem či Defenders, kvůli vlivu tajemné organizace Hand kopala i za záporáky, takže to s ní možná nebude zase tak jednoduché. V seriálovém světě Netflixu by proto mohla být hodně zajímavou posilou. Prozatím se ale jedná o spekulace a jen čas ukáže, zda se bude právě ona nacházet ve druhé vlně marveláckých seriálových hrdinů.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace