Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zběhne Whedon do DC?


ikona
Spooner
cwflashsupergirwhedon
Tvůrce Avengers si možná zaběhne ke konkurenci. A čeká ho přitom menší návrat do rodného televizního rybníčku. 

Když se řekne filmový Marvel, většině se jako první vybaví megaúspěšné týmovky Avengers a těm největším geekům také jejich režisér Joss Whedon. Comicsový fanda a zejména seriálový guru stojící za kultovkami Firefly či Buffy, přemožitelka upírů možná některé diváky loňským druhým dílem malinko naštval, i přesto si ale pořád udržuje svou auru nápaditého a osobitého autora, jenž to má u marveláckých příznivců posichrované. A to i přesto, že už nemá s touto značkou po druhých Avengers téměř nic společného. Nyní se navíc zdá, že by fandy comicsového univerza malinko nakrknout.

Začíná se totiž šuškat o jeho menším přechodu k největšímu konkurentovi, tedy k DC. Slavný tvůrce ovšem není přemlouván k režii žádného celovečeráku, ale naopak se začíná mluvit o jeho návratu do televize. Podle zákulisních informací by se totiž mohl ujmout režie dalšího chystaného, tentokrát rovnou dvojdílného, crossoveru Flashe a Supergirl na stanici CW. Proč zrovna Whedon? Protože se bude jednat o muzikálový speciál. Ano, muzikál s lítající holkou a sympatickým rychlíkem zní opravdu trošku divoce, angažování Whedona zní však právě proto poměrně logicky. Ostatně byl to zrovna on, kdo natočil parádní muzikálový díl Buffy, šílenou muzikálovou minisérii Dr. Horrible's Sing-Along Blog a má na svém kontě i epizodu seriálu Glee. Pro režii tohoto netradičního muzikálu byste tak asi nenašli vhodnějšího kandidáta. Zatím ovšem není nic potvrzené a může se tak pořád jednat jen o hodně lákavou kachnu. Jestli Whedon po Avengers však v bedně přeci jen uchopí i jejich konkurenty, dozajista nás čeká hodně zajímavá podívaná, na níž bych byl já velmi zvědav.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace