Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočká se Constantine další šance?


ikona
Spooner
constantinecw
Přidá se slavný lovec démonů definitivně do universa Arrowa a Flashe, nebo můžeme na jeho návrat zapomenout? 

Když comicsovými geeky oblíbený Constantine před dvěma lety vyfasoval svůj vlastní seriál, příliš slavně to zrovna nedopadlo. Místo hitu jsme dostali dosti nevýrazný propadák, jenž byl zrušen po první sezóně. Samotný hrdina v podání sympaťáka Matta Ryana byl ale dostatečně cool na to, aby ho chtěli diváci vídat i nadále. Samotného seriálu se sice další stanice neujala, Johnův odkaz ale přeci jenom žil dál. Stanice CW se totiž loni chopila šance a díky domluvě z NBC získala slavného lovce démonů do crossoveru s úspěšným Arrowem. A jelikož jejich setkání slavilo úspěch a fanoušci byli z jeho charismatu a hlášek stále nadšení, začalo se spekulovat o nášupu. Chvilku se šuškalo o jeho návratu do světa Olivera Queena, poté zase o jeho příchodu do druhé řady Legends of Tomorrow….jenže všechny tyto plány po čase utichly a nad plnohodnotným návratem Constantinea se začala zavírat voda. A bohužel se zdá, že se na tom jen tak nic nezmění.

Hlavní tvůrce comicsového CW světa Greg Berlanti totiž potvrdil, že s dalším využitím démonického hláškaře v dohledné době bohužel nepočítá. Constantine má sice podle něj už jasné místo v jejich televizním universu, další debaty s DC o využití slavné postavy však stále neproběhly a zatím se ani žádné neplánují. Na jeho návrat do Star City či přichod k Legendám tak můžeme zatím zapomenout a zdá se, že fanouškovská naděje na jeho velký comeback se velmi vzdaluje. Berlanti dodává, že v budoucnu se může John na obrazovky kdykoliv vrátit. Zdá se ale, že na víc než hostovačku to v CW universu prostě nevypadá a fanoušci se jeho plnohodnotného návratu nikdy nedočkají.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace