Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Iron Man v soudní síni


ikona
Spooner
downeyhbo
Hollywoodská hvězda míří na HBO, kde spojí síly s tvůrcem True Detective!  

Jsou zprávy či oznámení projektů, které diváka překvapí jako blesk z čistého nebe. Stačí ale jen jedna novinka a on tuší, že tu máme zaděláno na slušnou seriálovou událost. A tohle je přesně ten případ. Kabelovka HBO totiž ulovila do svých sítí jednu z největších hvězd současného Hollywoodu, Roberta Downey Jr. Ten si tak k radosti všech aspoň na chvilku odskočí z kostýmu Iron Mana a nespojí své síly s nikým menším, než s tvůrcem oceňovaného Temného případu, Nicem Pizzolattem! Ten se ke třetí řadě True Detective evidentně jen tak vrátit nehodlá, místo toho však s věhlasnou stanicí potají kutil další zatraceně nadějný kousek.

Podrobnosti o lákavé spolupráci Downeyho s HBO zůstávají zahaleny tajemstvím. Šušká se ale, že by novinka mohla vycházet z filmového rebootu legendárního právníka Perryho Masona, jehož se Downey se svou manželkou marně pokoušeli protlačit do produkce před pár lety. Podle spekulací se ovšem zdá, že se jim to podařilo až teď, přechodem do televizního rybníčku. Jedná se o hercův srdcový projekt, který měl úzce vycházet z původních knižních předloh Erlea Gardnera. Stejně jako knižní inspirace se tak měla adaptace odehrávat v Los Angeles 30. let a neměla šetřit noir atmosférou. Je ale otázkou, kolik z těchto představ v plánovaném seriálu vůbec zůstane. Tedy pokud nás Downey s Pizzolattem nakonec nepřekvapí a nenaservírují nám něco zcela jiného. Už teď však můžeme s jistotou říci, že první série bude mít po vzoru True Detective osm dílů a případné další sezóny se budou natáčet podle čas a chuti jeho hlavní hvězdy. A my už teď víme, že se této hvězdné spolupráce nemůžeme dočkat.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace