Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Puberťáci z Marvelu míří do bedny


ikona
Spooner
marvelrunaways
Comicsový velikán chystá adaptaci dalšího ze svých kousků. A tentokrát by to mohla být docela divočina. 

Vyjmenovat seznam všech seriálu či chystaných televizních projektů, pod nimiž je aktuálně podepsán comicsový gigant Marvel, by zabralo docela dost času. Úspěšné studio totiž nerozšiřuje své univerzum pouze na ABC či drsnějšími kousky na Netflixu, své postavy ale využívá i stanice FOX a seznam dalších plánovaných kousků tím rozhodně nekončí.  A nyní se k nim přidává další novinka. Marvel tentokrát spojí překvapivě síly s internetovou službu Hulu a nabídne nám kousek, jenž by mohl být po všech jejich superhrdinských kouscích přeci jen malinkým osvěžením.

Svého seriálu se totiž dočká u nás nepříliš známý comics Runaways. Ten pojednává o šestici naprosto rozdílných teenagerů, kteří ovšem musí spojit své síly a bojovat proti klasickému nepříteli všech puberťáků, svým vlastním rodičům. Zjistí totiž, že jejich maminky a tatínkové jsou členy zlé organizace, jež je složená z mafiánských bossů, čarodějek, mimozemšťanů a lidmi s nadpřirozenými schopnostmi. Mladá šestice se proto rozhodne organizaci zničit. Navíc přitom zjistí, že od svých rodičů zdědili jejich zvláštní schopnosti. V týmu mladistvých tak nebude chybět čarodějka, emzák, nadpřirozeně silný mutant či holka, která je telepaticky spojená se svým dinosaurem. Ano, slyšíte správně, dinosaurem. Zní to prostě hodně slibně a pod tím správným vedením se z toho může stát svěží jednohubka, jež si ze sebe nebude bát udělat legraci. Jenže v tom by mohl být právě háček. Seriál má totiž na starosti tvůrčí dvojka Josh Schwartz a Stephanie Savage, kteří mají na kontě pubertální kousky Super drbna či O. C. Což o to, na mladistvé publikum cílit umí. Začínám se ale obávat, aby se z nadějného kousku pod jejich vedením nakonec nevyklubala hlavně teenagerovská vztahovka, která bude mít pouze jako bonus dinosaura a sem tam ďábelsky zlé rodiče. Snad tedy tvůrčí dvojice nakonec překvapí a malinko šílená předloha se dočká té správné adaptace.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace