Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vše, co zatím víme o Punisherovi


ikona
do_Od
daredevildefendersmarvelnetflixpunisher
Kdy se oblíbeného zabijáka zase dočkáme? 

Luke Cage, Iron Fist, Defenders, druhá řada Jessicy a třetí řada Daredevila. V tomhle pořadí nás Netflix ve spolupráci s Marvelem hodlá zásobovat kvalitním komiksovým materiálem až někdy do konce roku 2017. Ale co potom? Pokračování sólovek hrdinů jsou asi stejně jako ve filmovém vesmíru jistotou, nicméně už několikrát se mluvilo i o tom, že by k oznámené čtyřce mohli přidat další. Předně pak jde samozřejmě o Punishera, který se objevil v našlapané druhé řadě Daredevila a byl víceméně její stěžejní postavou. Zahrál si ho Joe Bernthal a spoustě fanoušků udělal tímhle pojetím celkem radost. A vzhledem k tomu, že už se kolem jeho vlastního seriálu vyrojilo docela dost novinek, stálo nám za to teď všechno poskládat dohromady.

Prvně a předně, ačkoliv už má Netflix vysílací pořadí pro zbylé postavy naplánované, s Punisherem se stále počítá někdy na rok 2017. Oficiálně samozřejmě nic potvrzeno nebylo, nicméně před několika týdny se objevily zprávy, že několik lidí při objednávání předplatného k Netflixu z mobilu zahlédlo Punisherské logo i s rokem. To bychom tedy měli tohle.

Dále se ví, že seriál bude mít na starost z pozice showrunnera Steve Lightfoot. Ten toho zatím moc neprodukoval, nicméně pár zkušenosti asi nabral při psaní seriálového Hannibala, kde mohl při práci pozorovat Bryana Fullera a to rozhodně není málo.

A konečně, aktuálně probíhá casting hned na několik postav (což nás ještě více vede k tomu, že se seriálu skutečně dočkáme už v příštím roce). Prozatím se však specificky mluví jenom o Davidu „Microchip“ Liebermanovi. Ten je něco jako jeho asistentem, pomáhá mu vyrábět lepší zbraně a plánuje jeho strategii. V pozdějších sériích se z něj ale stal i záporák, takže není jisté, na jaké straně barikády ho v seriálu uvidíme (ačkoliv vzhledem k hloubce, se kterou Marvelovští hrdinové na tomhle formátu pracují, jsou klidně možné obě varianty). Takhle to je zatím každopádně vše, co víme, ještě bychom mohli podotknout, že ačkoliv Punisher není zmíněný mezi hereckými posilami pro týmovku Defenders, v nějaké míře se ho zde nejspíš určitě dočkáme. Každopádně v diskuzi dejte vědět, jaký příběh by vás u seriálového Punishera zajímal a vůbec, jak vám tohle rozvíjející se universum zatím připadá.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace