Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

20 parádních artworků ke Stranger Things


ikona
do_Od
artworkkingnetflixposterstranger things
Tohle je ta galerie, kterou hledáte. 

Stranger Things se pro mě staly nejen symbolem letošního léta, ale dost možná i seriálového roku jako takového. Jasně, mohl bych zde po stošedesátépáté opakovat, jakým způsobem mě seriál při sledování vracel do dětských let, jakým nečekaným způsobem mě místy až děsil, jak skvělé mi přišlo celé to dětské obsazení nebo jak perfektně vybudovaný svět tady během krátké doby stačil vzniknout. A to bych pořád nezmínil soundtrack, Davida Harboura nebo desítky odkazů na slavná filmová a literární díla z 80. let. Je toho zkrátka plno a kdo ještě seriálu nedal šanci, může předtím zamířit třeba do naší recenze.

Dnes se ale zaměříme na něco jiného. Dlouho jsme tu neměli žádné hezké plakáty a artworky a vzhledem k tomu, že Stranger Things si kromě nás oblíbilo i plno různých kreativců, kteří rádi sem tam sdílí své práce na internet, byl můj dnešní výběr celkem jasný. Tady tedy máte výběr dvaceti nejlepších, co se po síti válelo a v diskuzi pak dejte vědět, který je vaším favoritem, případně pokud jste někde zahlédli ještě další, klidně neváhejte a sdílejte. Jo a v budoucnu možná dojde i na další seriálové pecky, pokud tedy váháte, co byste si tak ideálně pověsili ve vašem herním doupěti, tu a tam sem mrkněte pro novou inspiraci.

P.S. Ano, počítáte správně, je jich 21. Takhle je ten titulek ale mnohem hezčí, no ne?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace