Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Červený trpaslík už je za rohem!


ikona
Spooner
červenýred dwarftrpaslík
Nová série legendárního sitcomu dorazí dříve, než bychom čekali. Kam nás Rimmer a spol. zavedou tentokrát? 

Sakra, ten čas ale letí. Je to možná neuvěřitelné, od toužebně očekávaného návratu Červeného trpaslíka nás však dělí už čtyři roky. Tvůrci nám sice už od tehdy úspěšného návratu tvrdili, že další dobrodružství legendární posádky dorazí co nevidět, nakonec jsme si ovšem kvůli sladění pracovních kalendářů všech zúčastněných museli počkat o něco déle. I když nám pak tvůrčí sestava dlouho slibovala, že očekávaného přídavku dočkáme už tento rok, okolo seriálu bylo v posledních měsících takové ticho, že se fandové zase začali bát. Tentokrát ale byly všechny obavy naštěstí mylné. Teď už máme totiž konečně jasno, že se slavné vesmírné partičky dočkáme přesně za měsíc!

Legendární Červený trpaslík se totiž na obrazovky stanice Dave vrátí již 22. září v nové šestidílné řadě. A o čem, že dlouho vyhlížený premiérový díl vůbec bude? Známá partička se tentokrát podívá do alternativní reality Spojených států, ve které je všechna moderní technologie zakázána. Rimmer a Kryton tu tak mají logicky po srandě. Ústřední čtveřici tak nezbývá nic jiného než svrhnout zdejší autoritativní režim. Tady se zkrátka nejspíš pojede po prověřených kolejích a to je v tomto případě jedině dobře. Pokud se totiž další návrat Rimmera, Listera, Kocoura a Kryton povede alespoň stejně, jako před čtyřmi roky, zklamáni rozhodně nebudeme.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace