Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Britský komik mezi katanami


ikona
Spooner
badlandsfrost
Věčný parťák Simona Pegga, Nick Frost, míří nezvykle do akčního žánru. V jakém populárním seriálu ho uvidíme? 

Britský komik Nick Frost sice asi nikdy nebude velkou hereckou hvězdou, nejen na ostrovech se ale díky věčnému parťáctví se Simonem Peggem stačil vyšvihnout mezi slušné komediální jistoty. A rozhodně za to nevděčí jen slavné Cornetto trilogii. Jenže jak se zdá, tak se mu už komediální píseček a aura dobráka při těle začíná trochu ohrávat. Zamíří totiž do žánru, v němž bychom zrovna jeho rozhodně nečekali. Do našlapané akční jízdy.


Nick Frost se totiž stává nejsilnější posilou akční řežby Into the Badlands. Post-apokalyptický seriál nám v první sérii naservíroval poctivou krvavou řež, v níž nebyla nouze o vypilovanou choreografii plnou katan, sekyr, fatalit, či narůzno zlámaných končetin. Prostě poctivá akční žánrovka, kterých je v bedně aktuálně zatraceně málo, a jež si na nic nehraje. A právě do tohoto světa plného nepřátelských klanů se nyní přidává slavný komik. Zahraje si tak postavu jménem Bajie, muže s pochybnou morálkou, který k nikomu nechová respekt a s hlavním hrdinou Sunnym si zřejmě příliš nesednou. Že by nový záporák pro příští sezónu? To nám zatím tvůrci tají. Bude pak zajímavé sledovat, jak budou Frosta využívat v akčnějších pasážích. V komedii U Konce světa se sice nebál rozbít držku ufonům, asijští bijci jsou ale přeci jen malinko jiná liga. Tak uvidíme, co z tohoto nezvyklého castu vypadne. Neprávem přehlíženému seriálu by to ale mohlo naštěstí přinést o něco více pozornosti.

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace