Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Skrytá identita potřetí


ikona
do_Od
amazondeparteddicaprionicholson
Opačně strany zákona opět proti sobě 

Teď vážně, opravdu ještě někoho zprávy tohoto typu překvapují? Ve světě, kde se vlastního seriálu dočkala i Smrtonosná zbraň bez Gibsona s Gloverem? Sakra, vždyť odteď už je možné cokoliv. A čím horší představa, tím větší pravděpodobnost, že k tomu dojde! Čímž se jen snažím apelovat na ty z vás, kteří by snad chtěli v diskuzi brečet nad tím, jak je k vám a vaším oblíbeným látkám ten velký Hollywood zlý. Zkrátka - don't. Nestojí to za to. Mně můžete věřit, obrečel jsem toho již mraky a žádného rozdílu jsem si nevšiml. Místo toho si raději pojďme říct kdo, co, s kým a proč vlastně.

Odpověď na první otázku zní Amazon. Ten to rozjíždí v poslední době ve velkém a po úspěchu detektivního Bosche nás víceméně zajímá vše, co tenhle mladší bratříček Netflixu vyplodí. Půjde o nové pojetí staré zápletky, se kterou původně přišel film Internal Affairs a později americký remake Departed s Damonem, DiCapriem a Nicholsonem. Seriál se bude odehrávat v dnešním Chicagu a bude se zaobírat válkou s drogovými gangy. Mladý policista infiltruje latinsko-americký gang, zatímco stejný gang vyšle jednoho ze svých do řad policie. Píše Jason Richman, který stál za vznikem seriálu Detroit 1-8-7 (o němž slyšíme poprvé) takže velká neznámá, ale minimálně s prostředím si bude rozumět. No a proč, hádejte...

Každopádně premiéra, herecké obsazení ani nic dalšího zatím nikdo neví, určitě vás o tom ale budeme v budoucnu ještě informovat. Mezitím zkuste třeba napsat vaše tipy. Kdo ví, třeba nás čte někdo z producentů (v tom případě bych měl jedno skromné přání, ať to není tak špatný, jako ten film z roku 2006!) a nechá se inspirovat. Uvidíme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace