Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Cool video: deset let Dextera

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek

Ještě jeden dodatek

Dexter je ten nejvíc mainstreamový seriál o seriovém vrahovi co existuje. Jediná série na kterou by se u Dextera stačilo podívat je 4. a 5. Doufám ve 4. řadu Hannibala.
20012
Dexter je ten nejvíc mainstreamový seriál o seriovém vrahovi co existuje. Jediná série na kterou by se u Dextera stačilo podívat je 4. a 5. Doufám ve 4. řadu Hannibala.
Ještě jeden dodatek
0 0
reagovat
Dexter je sice fajn, ale nechápu jak ho věšina lidí může brát jako naprostou pecku. Podle mě tam byla spousta zbytečných a nudných linek. Vedlejší postavy byli nudné, nesympatické a klišovité i jejich vztahy byli klišovité. Dexter mě přišel občas jako úplnej idiot. Navíc jeho charakter je totálně neuvěřitelný. Několikrát tam říkal že necítí emoce, a přitom tam skoro pořád potvrzuje že je má. Je pravda že 4. série je hodně dobrá, jenže to zkazili pár wtf věcma. Lundyho zabila dcera Trinityho, z totálně divnýho důvodu a finální epizoda ani nebyla moc strhující, jinak je to ale pecka za 90% Pak se mi líbila 5. série, která měla super záporáka jako čtvrtá a dělo se tam toho docela dost - 85%. 2. řada která byla až na linku se řezníkem strašná a všechno ostatní mě dokonale otrávila. (jako vážně, Dexter se zamiluje, zápletka jak z nějáké telenovely) U té řady jsem chtěl skončit. 40% Jinak 1. série - 70% 3. - 75% 6. - 50% 7. - 100000000000000000000% za to že tam chcípla LaguertováJinak je to za 60% 8. na tu jsem už neměl chuť. To se radši podívám na poslední série Upířích deníků. Nejdebilnější a nejnesympatičtější postavou v historii seriálů se stává Laguertová a nejdebilnějším párem v historii seriálů se stáva Laguertová a Angelo. Aby to nebylo Dexterovi líto, tak nejdebilnější vztah měli mezi sebou Dexter a ta těžcě mentálně narušená holčina ve 2. sérii.
Ještě dodatek. Srovnejte si Dextera s Hannibalem Lecterem. Dexter je břídil. Pusťte si radši 3. série Hannibala.
20011
Dexter je sice fajn, ale nechápu jak ho věšina lidí může brát jako naprostou pecku. Podle mě tam byla spousta zbytečných a nudných linek. Vedlejší postavy byli nudné, nesympatické a klišovité i jejich vztahy byli klišovité. Dexter mě přišel občas jako úplnej idiot. Navíc jeho charakter je totálně neuvěřitelný. Několikrát tam říkal že necítí emoce, a přitom tam skoro pořád potvrzuje že je má. Je pravda že 4. série je hodně dobrá, jenže to zkazili pár wtf věcma. [spoiler]Lundyho zabila dcera Trinityho, z totálně divnýho důvodu a finální epizoda ani nebyla moc strhující, jinak je to ale pecka za 90%[/spoiler] Pak se mi líbila 5. série, která měla super záporáka jako čtvrtá a dělo se tam toho docela dost - 85%. 2. řada která byla až na linku se řezníkem strašná a všechno ostatní mě dokonale otrávila. (jako vážně, Dexter se zamiluje, zápletka jak z nějáké telenovely) U té řady jsem chtěl skončit. 40% Jinak 1. série - 70% 3. - 75% 6. - 50% 7. - 100000000000000000000% za to že tam chcípla [spoiler]Laguertová[/spoiler]Jinak je to za 60% 8. na tu jsem už neměl chuť. To se radši podívám na poslední série Upířích deníků. Nejdebilnější a nejnesympatičtější postavou v historii seriálů se stává Laguertová a nejdebilnějším párem v historii seriálů se stáva Laguertová a Angelo. Aby to nebylo Dexterovi líto, tak nejdebilnější vztah měli mezi sebou Dexter a ta těžcě mentálně narušená holčina ve 2. sérii. Ještě dodatek. Srovnejte si Dextera s Hannibalem Lecterem. Dexter je břídil. Pusťte si radši 3. série Hannibala.
0 0
reagovat
Dexter patřil k nejlepším seriálům, co jsem měl možnost sledovat. Pro mě byla nejlepší druhá řada, kde byl vlastně hlavním vrahem sám Dexter.
Pak samozřejmě čtvrtá a moc se mi líbila i sedmá... Ehm, po dokonalý čtvrtý díl a pak to šlo do kytek... Ale Ray Stevenson tady rozdával charisma a zastínil snad všechny zúčastněné.
20010
Dexter patřil k nejlepším seriálům, co jsem měl možnost sledovat. Pro mě byla nejlepší druhá řada, kde byl vlastně hlavním vrahem sám Dexter. Pak samozřejmě čtvrtá a moc se mi líbila i sedmá... Ehm, po dokonalý čtvrtý díl a pak to šlo do kytek... Ale Ray Stevenson tady rozdával charisma a zastínil snad všechny zúčastněné.
0 0
reagovat
Chybí, a moc. Čtvrtá řada je úplně nejlepší a to finále je perfektně vygradované.
20009
Chybí, a moc. Čtvrtá řada je úplně nejlepší a to finále je perfektně vygradované.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se