Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Z Banshee do světa Bruce Lee


ikona
Spooner
bansheebrucewarrior
Tvůrce oblíbeného akčního béčka si bere do parády samotnou legendu akčních umění. Bude z toho další pecka? 

Akčních a našlapaných seriálů, které nešetří krví a adrenalinovými sekvencemi, v posledních letech zrovna moc nebylo. Jednou z výjimek bylo parádní Banshee od kabelovky Cinemax. Letošní finálová řada sice mnoho diváků zklamala, jinak ale seriál nabízel tu správnou porci béčkového feelingu, smrtícího tempa a zejména akce a choreografie, která často nakopávala zadek i filmové produkci. Ano, po této krvavé jízdě Lucase Hooda se nám bude zkrátka docela stýskat. Nyní to však vypadá, že bychom se mohli dočkat solidního nástupce. Cinemax a jeden z hlavních tvůrců seriálu, Jonathan Tropper, totiž chystají novinku, jež by nám mohla zase solidně nakopat zadky.

 

Ujali se totiž sakra dlouho připravovaného projektu Warrior. Což je seriál, který vznikl v hlavě samotné legendy asijských mlátiček Bruce Lee! Jedná se totiž o jeho srdeční projekt a vlastní námět, jenž se snažil protlačit těsně před svojí smrtí. Až před lety se díky úsilí jeho potomků vytáhl zaprášený příběh ze šuplíku a za pomoci režiséra třetího Star Treku a série Rychle a zběsile, Justina Lina, se vrací zpátky k životu. Děj nás pak zavede do období po americké občanské válce do čínské čtvrti v San Franciscu. Zde budeme sledovat příběh mladého bojovníka bojových umění, jenž se zaplete do tamní brutální války gangů. Prostě materiál pro tvůrce Banshee jak dělaný. Justin Lin se pak klasicky ujme režie pilotu a dále se bude podílet na produkci. Seriál už se připravuje řadu let a původně se ho ujala kabelovka AMC. Něco nám ale říká, že v Cinemaxu a v těchto tvůrčích rukách by se mohla látka akční ikony konečně dočkat té pravé péče. Budeme v to doufat. Další akční pecku plnou bitek bychom v televizi docela uvítali. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace