Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vědec Bill Nye míří na Netflix


ikona
Sam.Vimes
bill nyebill nye saves the worldnetflix
Vědec a popularizátor vědy Bill Nye "The Science Guy" spojí síly s králem streamovaného obsahu. 

Billa Nye znáte asi především z jeho cameo role v The Big Bang Theory. Proslavil se ale v devadesátých letech díky pořadu o vědě pro děti Bill Nye the Science Guy a právě odtud pochází jeho klasická image s modrým laboratorním pláštěm a motýlkem (ještě někomu připomíná Doctora Who?). Teď slavný věděc chystá nový pořad pro Netflix pod názvem Bill Nye Saves the World.

Formát bude podobný americkým late night shows a každá epizoda se bude zabývat různými tématy z vědeckého úhlu pohledu, budou se vyvracet mýty a uvádět na pravou míru fakticky nepravdivá tvrzení politiků či náboženských vůdců. Nebudou chybět hosté ani experimenty. K již avizovaných tématům budou patřit třeba očkování, geneticky modifikované potraviny, změny klimatu a mnohé další. Pozice showrunnera a výkonného producenta se ujme Michael Naidus, jenž v minulosti produkoval mimo jiné The Late Late Show with Craig Ferguson. Premiéry bychom se měli dočkat na jaře.

-----

Vytáhni v hospodě: National Geographic použil v rámci propagace pořadu "Explorer: Bill Nye's Global Meldown" výše uvedenou fotku, kde Bill vypadá spíš jako hvězda akčního filmu než jako inženýr. Internet to samozřejmě nenechal jen tak a vyřádil se s photoshopem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace