Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Arrow a Flash fasují dalšího parťáka


ikona
Spooner
arrowblackflashlightningsupergirl
Comicsové univerzum DC přivítá dalšího superhrdinu. 
Stanice CW a comicsová stáj DC si evidentně hodně padly do noty. Tvůrčí vedení televizního veterána Grega Berlantiho oblíbeným hrdinům ze sešitů podle všeho velmi svědčí a v telce pro mladé se tak díky němu mohou pochlubit čtyřmi seriály z tohoto comicsového světa během pouhých pěti let. Ostatně, počítejte sami: máme tu čím dál tupějšího Arrowa, odpočinkového Flashe, roztomilou Supergirl, cheesy týmovku Legends of Tomorrow… a jak se zdá, tak tahle skvadra brzy přivítá dalšího známého superhrdinu.

 

Berlanti totiž společně s CW začíná pracovat na příchodu comicsové postavy Black Lightninga aka Jeffersona Pierce, jehož zvláštní schopností jsou takové ty super triky s elektřinou. V chystaném seriálu se ale bude jednat o superhrdinu ve výslužbě, jelikož už odložil svůj oblek na hřebík. Až když se jeho umanutá dcera rozhodne vymáhat spravedlnost a místní oblíbený student se zaplete s tamním gangem, tak mu nezbývá nic jiného, než se vrátit zpátky do superhrdinské služby. Jedná se pak o jeden z klasických DC charakterů a jednoho z vůbec prvních afroamerických superhrdinů. Projekt je sice zatím v plenkách, něco nám ovšem říká, že vzhledem k předchozím Berlantiho úspěchům ho již příští podzim uvidíme na obrazovkách. Jen aby na CW tímhle tempem dávali brzy i něco jiného, než jen comicsovky. 

Update: Black Lightning se nakonec na stanici CW nepodívá. Místo toho dostal trošku překvapivě zelenou na stanici FOX.
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace