Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jessica Biel se vrací do bedny


ikona
Spooner
biel
Hollywoodská kráska vyzkouší po letech prověřený seriálový rybníček v nové dramatické pecce. 

Jessica Biel platila ještě před pár lety za jednu z předních hollywoodských krásek, kterou jsme v první filmové lize viděli docela rádi. Kromě půvabného zevnějšku to byla navíc i docela sympaťačka, a že uměla docela hrát se rozhodně taky počítalo. Za její slušně rozjetou kariérou se ale v posledních letech zavřela voda a ona se místo herectví zřejmě věnovala spíše domácnosti manžílka Justina Timberlakea. Na Jessicu jakoby zkrátka přední hollywoodští producenti malinko zapomněli. Rozhodla se proto k zcela logickému kroku, po mnoha letech od hereckých začátků v náboženském odpadu Sedmé nebe se vrátit zpět do televize.

Zahraje si tak v chystané novince kabelovky USA Network, The Sinner aka Hříšnice podle stejnojmenného bestselleru Petry Hammesfahr. V té si zahraje mladou matku, která však jednoho dne podlehne náhlému přívalu vzteku, kvůli němuž se dopustí veřejného násilného činu. Děsivá nehoda pak rozjede napínavý kriminální thriller, v němž nebude důležité, kdo a kde čin spáchal, ale zejména proč. To se bude snažit zjistit tamní vyšetřovatel, který se stane případem a hledáním ženina pohřbeného motivu takřka posedlý. Prostě námět a dle všeho i kvalitní knižní předloha pro hutné drama jak dělané. Jessice Biel navíc podobná herecká výzva nejspíš jenom prospěje. Je však jen otázkou, zda si k televiznímu návratu přeci jen vybrala ten správný projekt. Látka sice zní lákavě, stanice USA ale není pověstná čuchem na kvalitní a dobře napsané tituly a ani jméno scenáristy loňské televizní nudy The Astronauts Wives Club nebudí moc velké naděje. Snad nás ovšem hoši překvapí a herečka se dočká zaslouženého menšího comebacku.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace