Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Harryho Pottera střídá drsný detektiv


ikona
Spooner
bbcpotterrowlingstrike
Spisovatelka J. K. Rowling opouští Bradavice a přinese nám adaptace svých temných kriminálek. 
Oblíbená spisovatelka J. K. Rowling se v poslední době zase naplno pustila do prověřeného kouzelnického světa Harryho Pottera a po nedávné divadelní hře Harry Potter a prokleté dítě nám ke konci roku naservíruje i očekávaná Fantastická zvířata a kde je najít. I přesto ale není autorka nadobro zaseknutá ve světě hůlek a čarodějů s jizvou na čele, a ráda si v posledních letech napíše i nějakou tu kriminálku. A následně je ještě raději proměňuje v televizní minisérie. Její Prázdná místa se adaptace dočkaly už minulý rok a nyní tento osud čeká i další její detektivní dítko, soukromého vyšetřovatele Cormorana Strikea.

 

U nás nepříliš známou knižní sérii o bývalém vojákovi, který si z armády odnesl šrámy na těle i na duši, totiž sepsala pod pseudonymem Robert Galbraith a dočkala se zatím tří knižních dílů. A všechny tři se nyní dočkají samostatných minisérií od samotné BBC. Jako první přijde na řadu kniha Volání Kukačky, v níž bude hlavní hrdina vyšetřovat “sebevraždu“ slavné modelky. Soukromého detektiva si pak zahraje britský herec Tom Burke, jehož budou znát asi jenom diváci seriálu Tři mušketýři coby Athose. V nich byl ovšem celkem za sympaťáka, takže v hlavní roli by si ostudu uříznout neměl. Tak uvidíme, zda nám Rowling po Potterovi představí dalšího výrazného hrdinu, nebo tato adaptace prošumí stejně rychle jako zmiňovaná Prázdná místa.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace