Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Našel Punisher záporáka?


ikona
Spooner
netflixpunisher
Seriálová sólovka krvavého mstitele nabírá obsazení. Komu půjde Frank Castle po krku? 
Druhou sezónu výtečného Daredevila viděli, předpokládám, už všichni diváci s dobrým vkusem. Takže všichni víme, jak moc v něm byl nový Punisher s tváří Jona Bernthala boží. Comicsoví fandové se na čtvrtý pokus dočkali důstojného zpracování řezníka s lebkou na hrudi a internetový Netflix si toho samozřejmě všiml. Frank Castle tak po laškování s Mattem Murdockem dostane příští rok vlastní sólovku, kterou si vezme do parády jeden ze scenáristů televizního Hannibala, Steve Lightfoot. I když je premiéra ještě hodně daleko, práce na krvavém projektu jsou v plném proudu a pomalu se začíná obsazovat zbytek castingu. A my nyní už víme, komu půjde Punisher po krku tentokrát.

 

Vedle Bernthala se totiž objeví Ben Barnes aka princ Kaspian z Letopisů Narnie. A to není zrovna jméno, které by mě naplňovalo optimismem. Barnes, jehož uvidíme i v blížícím se Westworldu, totiž pro mě patří do té kategorie hezounků, jež ovšem toho před kamerou příliš mnoho nepředvedli, a je pro mě tak trochu záhadou, že je pořád někde obsazován. Na druhou stranu, Netflix ve svém comicsovém castu zatím nešlápl vedle, takže se třeba konečně dočká role, která mu sedne. Koho by si měl zahrát, se sice snaží tvůrci zatajit, podle všeho by ovšem mělo jít o záporáka Bobbyho Sainta. Tak uvidíme, jak moc Frankovi zatopí, nebo půjde pouze o jednoho z vedlejších bídáků. Na Punisherův návrat se ovšem těšíme tak jako tak.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace