Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočká se Hra o trůny prequelu?


ikona
Spooner
gamegame of throneshrahra o trůnymartin
S oblíbeným fantasy světem se možná jen tak nerozloučíme. Jaké plány s ním má autor George R. R. Martin?  

Televizní megahit Hra o trůny je v posledních dnech zase v centru dění. Ještě aby ne, když na nedělním předávání prestižních cen Emmy sesbíral 12 cen a stala se tak mimochodem nejoceňovanějším seriálem v historii prestižního ceremoniálu. Za uplynulých šest ročníků už totiž tvůrci nasbírali úctyhodných 38 sošek a překonali tak dosavadní rekord sitcomu Fraiser. Není tedy divu, že se o budoucnosti megaúspěšné látky pořád aktivně mluví. Osmá série sice bude pro Hru o trůny oficiálně poslední, v zákulisí se ovšem už nějaký pátek šušká o možných prequlech, spin-offech či dokonce filmech. A jak se zdá, tak na další výlety do Západozemí myslí i autor předlohy George R. R. Martin.

Ten totiž v zákulisí Emmy opět trochu přitopil pod spekulativní kotel a přitakal, že prequel je v případě jeho epické ságy opravdu možný. Během psaní svých nedokončených předloh totiž vytvořil takové množství materiálu z historie Západozemí, že by bylo téměř škoda ho někdy nevyužít. Látek pro případné příběhy z minulosti slavného světa by tu tedy bylo nepočítaně. Také hlavně tvůrčí duo Benioff/Weiss připouští, že s koncem příběhu Tyriona, Daenerys a spol. těžení slavné značky pravděpodobně neskončí. HBO se své největší dojné krávy prostě jen tak nevzdá. Oni ovšem na podobné plány vůbec nemyslí Do oficiálního oznámení prequelu tedy máme stále dosti daleko a vše se tak pořád pohybuje pouze v rámci spekulací. Přednost totiž pro Martina stále má seriál a především dokončení posledních dvou knížek Písně ledu a ohně. Až poté se bude rozhodovat, kam se ve fantasy světě podíváme dál. Takže jsme se vlastně nic nového nedozvěděli. Tedy až na to, že o budoucnosti slavné značky se v kanclech HBO zřejmě opravdu divoce diskutuje a Martinův hit nejspíš ani po roce 2018 neřekne poslední slovo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace