Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové Temné věže se nakonec dočkáme


ikona
do_Od
idris elbamatthew mcconaugheystephen kingtemná věž
Slavné Kingovky se přece jen dočkáme! V jaké to bude podobě? 

Kolem adaptace Temné věže už se toho napsalo mnoho. Celý projekt se několikrát odložil, přesunul k jinému tvůrčímu týmu, kompletně překopal a pak zase vrátilna začátek, jenom aby nám tak zbytečně zamotal hlavu. V posledních měsících už to ale vypadá, že se toho filmového zpracování přece jenom nakonec dočkáme, natáčení probíhá v plném proudu a k příležitosti narozenin génia, z jehož hlavy celá tahle sága pochází, se producenti konečně trochu rozpovídali i o tom doprovodném seriálu.

Hlavní a asi nejdůležitější informací je fakt, že ten seriál bude. Což je super. Dlouho to totiž vypadalo, že od toho tvůrci nakonec upustili, což vedlo redakci MZ k přebrání většiny našich novinek (zmetci!) a našemu smutku. Teď už ale můžeme být v klidu, seriál bude totiž fungovat jako prequel k filmům. Rámovat by ho měla postava Rolanda (hraná Elbou) a jeho mladý chráněnec a hlavním hrdinou by měl být právě samotný Roland, akorát podstatně mladší, tudíž se dočkáme nového herce. Jak to bude s Mužem v černém je zatím otázka, protože McConaughey svoji účast nevyloučil, ale ani nepotvrdil a jak je o jeho postavě známo, může docela v klidu měnit podoby. Poslední věc, která by vás mohla zajímat je knížka, ze které bude děj seriálu vycházet. Měla by se adaptovat kniha Wizard and Glass a pokud máte sérii Temné věže načtenou, můžete se k tomu v diskuzi pod spoiler tagem klidně vyjádřit. Já totiž knihy ještě nečetl a chci, takže se možným spoilerům snažím vyhýbat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace