Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Živých mrtvých se nezbavíme


ikona
Spooner
deadwalkingzivi
Jaké ambiciózní plány má stanice AMC se svou nejslavnější značkou? 

Můžeme si stěžovat na neustálé natahování či fakt, že comicsová předloha je svou kvalitou pořád někde jinde. Skutečností však zůstává, že zombie hit Živí mrtví stále je jedním z nejsledovanějších a nejúspěšnějších seriálů současnosti. Sedmá řada, v níž se zlověstný Negan konečně rozmáchne svoji pálkou, pak vtrhne na obrazovky už za měsíc. V médiích se tak opět začíná skloňovat otázka, kolik sezón The Walking Dead nás vlastně ještě čeká. A jak se zdá, Rickova parta nám asi své sbohem jen tak nedá. Stanice AMC totiž hodlá post-apokalyptický svět Roberta Kirkmana ždímat, co se jen dá.

 

Ředitel kabelovky, Josh Sapan, totiž v nedávném rozhovoru přiznal, že očekává, že svět Živých mrtvých bude v bedně přetrvávat ještě hodně velkou řádku let, ať už v podobě původního seriálu, či všemožných spin-offů typu Fear The Walking Dead. Jde dokonce tak daleko, že svou značku přirovnává i k samotnému Star Treku! Stejné jako slavná vesmírná sága, i slavný zombie hit může být podle něho představen a prozkoumáván různými cestami a způsoby, a klidně být po mnoha letech zase oživen. Zombie megahit zkrátka skýtá hodně potenciálu a směrů, kterými můžeme být ještě vytěžen a Sapan předpokládá, že s námi mohou být Živí mrtví v bedně prakticky stejně dlouho, jako zmiňovaný Star Trek. Ano, jsou to dost silná slova, za nimiž se nejspíš skrývá pouze naznačení toho, že AMC hodlá tuhle nemrtvou krávu dojit, co se dá. Neumím si ale představit, že by kosení zombíků v Kirkamanově stylu bavilo diváky stejně dlouho, jako prozkoumávání všemožných galaxií. Co si myslíte vy? Jedná se jen o silácké řeči, nebo jde opravdu o jednu z oněch výjimečných značek, jež tu s námi může být na věčné časy?

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (16)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace