Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: New York Comic Con


ikona
Sam.Vimes
black mirrorblack sailsclassdoctor whostan against eviltrailerové okénko
Je tady nová porce ukázek z newyorského Comic Conu! 

Největší geekovskou událostí roku je tradičně letní Comic Con v San Diegu. Zajímavé věci se ale dějí i na podzimním New York Comic Conu. Panely s tvůrci, blbnutí v kostýmech, setkání s podobně smýšlejícími jedinci… nás ale zajímají hlavně žhavé seriálové novinky a nové video-ochutnávky nadcházejících projektů. Obsazení záporáka Defenders a trailer Iron Fista jsme vám už přinesli, teď přijde na řadu zbytek:

Black Sails – 4. série
„Doba si nežádá dobré muže…“ Nevím jak vy, ale já se na nové Black Sails těším podstatně víc než na páté Piráty z Karibiku. Ti, kteří to kdysi zabalili hned po pilotu, by piráty možná mohli zkusit ještě jednou, protože jen co se po prvních pár dílech přestalo jen kecat na ostrově a vyplulo se na moře, Black Sails se vyšvihly do kvalit nadmíru zábavného dobrodružného seriálu. Tím spíš ve výborné druhé a třetí řadě. Ve čtvrté a poslední nás už čeká otevřená válka rebelujících pirátů s civilizovanou Anglií. Z klasického Ostrova pokladů tušíme, které postavy by se měly dožít konce, osudy spousty dalších ale visí na vlásku. První z finálních deseti dílů dorazí na obrazovky 29. ledna.

 

Doctor Who – Vánoční speciál
Dobře, tohle není plnohodnotný trailer, ale spíš jen koláž již natočených scén a zákulisních scén. Ale Peter Capaldi neselhává, mnohými neoblíbená společnice Clara už v seriálu skončila a speciálem je jediným Doctorem Who, kterého letos dostaneme. Je pravda, že Doctorovi poslední roky už trošku dochází pára (pořád se ale pohybujeme ve vysoce nadprůměrných vodách), nadcházející výměna showrunnera tak není od věci.

 

Class
Kromě vánočního speciálu a desáté řady Doctora Who se chystá ještě spin-off Class. Předchozí spin-off Torchwood si nikdy nenašel tolik diváků, co vlajkový Doctor. Šlo o temnou a mnohdy i myšlenkově brutální podívanou, která kdekomu nesedla, jiné zase dokonale nadchla. Že by se nám v Class rýsovalo něco podobného, v mladším provedení?

 

Man in the High Castle – 2. série
Muž z vysokého zámku patří mezi černé koně seriálové produkce. Dobovka z alternativní časové linie, v níž Hitler vyhrál válku a USA je rozděleno mezi Německo a Japonsko, sklidil (i u nás) spoustu chvály, přesto mám pocit, že pluje tak trošku pod radarem. Knižní předloha končí neuspokojivě a neuzavřeně, druhá řada seriálu už snad odpovědi nabídne. A Amazon se možná zase o krůček přiblíží Netflixu.

 

Black Mirror – 3. série
Upřímně, Black Mirror mám v plánu už dlouho, ale zatím jsem se k němu zkrátka nedostal. Kdy jindy na to ale bude lepší příležitost, než když Netflix chystá šest zbrusu nových epizod? Povídky z dystopických a nepříjemně blízkých budoucností sklízejí chválu ze všech stran a špatně rozhodně nevypadá ani ochutnávka třetí řady.

 

Stan Against Evil
John C. McGinley aka dr. Cox ze Srubs jako obyčejnej americkej fotr musí bojovat s démony. Takže… něco jako normálnější Ash vs Evil Dead? Proč ne.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace