Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podíváme se ve Westworldu do dalších světů?


ikona
Spooner
hbowestworld
Ze sci-fi novinky HBO nám roste nový televizní megahit. Co by nám mohly nabídnout jeho další řady? 

Ambiciózní sci-fi western Westworld má za sebou sice teprve dvě epizody, už teď ovšem můžeme říci, že tu HBO po dlouhé době konečně roste další televizní megahit. Diváci jsou většinou nadšení, divoké teorie a otázky zaplavují internet ze všech stran a díky výtečným ratingům musí být kravaťáci z HBO rozesmátí od ucha k uchu. Prostě hit, jak má být. Není tedy divu, že už se v případě Westworldu začíná aktivně mluvit o dalších sezónách, kterých má Jonathan Nolan údajně v hlavě naplánovaných rovnou pět. Otázkou však zůstává, zda v nich už náhodou neopustíme aktuální Divoký západ.

Filmová předloha ze sedmdesátých let totiž pracovala s myšlenkou, že futuristický zábavný park DELOS není tvořen jen ze světa Divokého západu, ale malinko naťuknula i jiné atrakce, konkrétně výlety do starověkého Říma či středověku. Nepovedené pokračování Futureworld pak nabídlo divákům svět budoucnosti. Odhodlá se tedy Nolan k odvážnému kroku a nabídne nám v dalších sériích i další světy? Seriál se sice zatím o dalších fiktivních místech nezmiňuje, zdá se ovšem, že Nolan a spol. s touto myšlenkou opravdu koketují. Zároveň však v nedávném rozhovoru všechny ujistil, že svět Westworldu minimálně v první sezóně neopustíme. Materiálu na svět robotických kovbojů má totiž opravdu požehnaně. Plánování toho, že možná v nadcházejících sériích navštívíme i další dobové atrakce, ale podle jeho náznaků v rozhovorech nejspíš jsou. I když si prý zatím nejsou jistí, do jakých bychom se eventuelně měli podívat. Do těchto spekulací je vzhledem k pouhým dvěma epizodám sakra daleko. Obzvláště, když HBO oficiálně ještě neodkleplo ani druhou sérii. Tvůrci však rozhodně nehodlají ustrnout na místě a je možné, že se do středověku či Říma za pár sezón opravdu podíváme. Já bych pro to rozhodně byl všemi deseti.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace