Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Fanoušci se dožadují Star Wars na Netflixu


ikona
do_Od
live actionnetflixold republicpeticerevanseriálstar warsthe old repupublic
Co nového v imaginárním světě Star Wars seriálu od Netflixu? 

Fanoušci obecně jsou hodně náročná banda lidí. Mezi ty nejnáročnější pak zcela jistě patří fanoušci Star Wars, mezi které se z velké části počítáme i my na TVzone. Kromě staré trilogie, na kterou si málokdo z nás nechá sáhnout, dokážeme zkritizovat snad veškeré další filmové příspěvky do této ságy. Dokonce ani Síla se probouzí, nejnovější příspěvek do tohoto univerza, z téhle všeobecné honby po "dokonalosti" nevyvázla tak úplně bez šrámů. A to prosím pochází od režiséra veleuznávaného Star Treku, třetí Mission Impossible a dalších skvělých snímků.

Fanoušci jsou zkrátka přísní a máloco v tomhle univerzu splňuje veškeré podmínky k tomu, aby byli šťastní. Jak se teď ale ukazuje, jedna věc by v budoucnu přece jen mohla.

Samozřejmě mluvíme o hraném Star Wars seriálu na Netflixu. Ano, tolik omílaný projekt, o kterém dodnes nikdo neví, jestli se ho vůbec někdy dočkáme. Po nejnovějším traileru k multiplayerové online hře Star Wars: The Old Republic (která je skvělá!) se nicméně fanoušci rozhodli, že když nepůjde hora k Mohamedovi, musí Mohamed založit online petici, která vyzve šéfy studií Disney, Lucasfilm a streamovací služby Netflix, aby konečně usedli ke stolu a dali Mohamedovi to, po čem touží.

Tak byla založena petice na Change.org, kterou si můžete přečíst pod tímto odkazem. Ve zkratce prostě žádají, aby vznikl seriál právě z tohoto období a aby vznikl pod Netflixem (protože ten je v poslední době svatým zachráncem všech nechtěných nebo příliš ambiciózních projektů, které nikdo jiný nechce). Jasně, online petice většinou k ničemu nevedou a šance, že by tahle mohla být výjimkou, jsou zhruba tak tlusté, jako týden hladovějící vietnamec, ale... ale. Šance umírá poslední, no ne? A co vy, přáli byste si, aby do toho Netflixu a Lucasfilm už konečně práskli? Dejte vědět v diskuzi.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (9)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace